Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Afiș Zilele Bucureștiului 2019INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2019: Schiller, Waldeck
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
Deep Purple

Jack White a făcut cover după U2 (Audio)

Jack White a înregistrat un cover după ”Love Is Blindness” de la U2, iar mai jos îl puteți asculta. Varianta lui Jack White va fi inclusă pe un album realizat... Continuare »
Jack White

Jack White a înregistrat un cover după ”Love Is Blindness” de la U2, iar mai jos îl puteți asculta.

Jack White

Varianta lui Jack White va fi inclusă pe un album realizat de revista Q pentru a sărbătorii 20 de ani de la lansarea LP-ului ”Achtung Baby” semnat U2. Materialul discografic include și cover-uri făcute de Patti Smith, Depeche Mode și Damian Rice.

La conferința  de presă de lansare a documentarului ”From The Sky Down” la Festivalul de Film de la Toronto, Bono, solistul formației a mărturisit:

”Este foarte ciudat, deoarece când ascult acum albumul tot ce aud sunt lucrurile care sunt greșite. Dar când am ascultat piesele interpretate de toți acești artiști mi-a plăcut foarte mult”

Documentarul, ce a avut premiera pe BBC One la începutul acestei luni, este regizat de Davis Guggenheim, cunoscut pentru pelicula ”An Inconvenient Truth”. Filmul prezintă trupa U2 care se întoarce în studiourile Hansa din Berlin, unde au înregistrat în 1991 albumul ”Achtung Baby”.

Citește mai multe despre BonoJack WhiteU2
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine, trei noi piese de pe Ceremonials (audio)

Cei de la Florence And The Machine au cântat în premieră trei noi piese incluse pe Ceremonials, cel mai nou...

Închide