Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
URMA - BT Live Limited Edition
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
INFO CONCERT:
Apocalyptica
INFO CONCERT:
Gala Folk "Om bun" 2019
INFO CONCERT:
Mariza

Funeral For A Friend lansează un nou EP (Video)

Funeral For A Friend anunță lansare unui nou EP, intitulat ”See You All In Hell”. La începutul acestui trupa a lansat noul material discografic, ”Welcome Home Aemageddon”, iar EP-ul va... Continuare »
Funeral For A Friend

Funeral For A Friend anunță lansare unui nou EP, intitulat ”See You All In Hell”.

La începutul acestui trupa a lansat noul material discografic, ”Welcome Home Aemageddon”, iar EP-ul va include piese de pe album în variantele acustice, dar și o melodie nouă – ”High Castles”. CD-ul va apărea pe data de 7 noiembrie.

Funeral For A Friend

”Am vrut să realizăm o extensie a discului ”Welcome Home Armageddon” și avem versiuni diferite ale cântecelor de pe album, fie în format acustic, fie din concerte ori remix-uri realizate de prietenul nostru LoveGadgetsHateGizmos. Suntem nerăbdători să ne întoarcem în studio pentru a înregistra următorul album și credem că noua melodie indică foarte bine direcția muzicală spre care ne vom îndrepta cu noul material discografic.”, declară formația în comunicatul de presă emis.

Ultimul single lansat de Funeral For A Friend este ”Broken Foundation”, iar în luna mai grupul a lansat videoclipul acestuia, pe care îl puteți vedea mai jos.

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Folk Maraton se reprogramează pe 9 noiembrie!

Evenimentul Folk Maraton, anunţat iniţial pentru 4 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, se va reprograma pe 9 noiembrie 2011...

Închide