Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Fotografii rare cu vedete rock!

Viaţa starurilor rock a fost mereu una foarte complicată, împărţită între familie şi scenă, presărată adesea cu excentricităţi, lovituri de imagine, scandaluri sau abuzuri. De multe ori însă persoana pe... Continuare »

Viaţa starurilor rock a fost mereu una foarte complicată, împărţită între familie şi scenă, presărată adesea cu excentricităţi, lovituri de imagine, scandaluri sau abuzuri. De multe ori însă persoana pe care o vedem dezlănţuindu-se în concerte nu este aceeaşi cu persoana din viaţa reală. Astfel, am realizat o selecţie de fotografii foarte puţin cunoscute care să ofere o perspectivă asupra feței mai puţin știute a vedetelor rock.

1. Iggy Pop - Este considerat pionierul punk-rock-ului mondial. A crescut într-un parc de rulote din Ypsilanti, Michigan şi a făcut cunoştinţă cu muzica în timpul liceului când a început să cânte în diferite formaţii. Inspirat de muzica şi comportamentul scenic a lui Jim Morrison, tânărul Iggy îşi duce la extrem performanţele scenice fiind primul artist care face crowd surfing (baie de mulţime) într-un concert din Detroit alături de trupa The Stooges, cu care a cunoscut celebritatea. De-a lungul timpului s-a despărţit şi s-a împăcat de mai multe ori cu membrii The Stooges, însă de fiecare dată reprezentaţiile sale au fost memorabile.

În această vară românii au avut ocazia să-i vadă live pe Iggy Pop and The Stooges în cadrul Festivalului Tuborg Green Fest Peninsula! Fotografiile de la concert pot fi văzute AICI!

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Citește mai multe despre Bob MarleyFreddie MercuryJohn LennonMick JaggerQueenThe Beatles
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Scooter - David Doesn't Eat

Dacă vă întrebaţi ce se mai întâmplă cu Scooter în ultima vreme, aflaţi că pe 14 octombrie a lansat albumul...

Închide