Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

FOTO ÎN EXCLUSIVITATE - Videoclip nou The Mono Jacks – Woman

Trupa The Mono Jacks pregătește lansarea videoclipului realizat pentru noul single ”WOMAN”, iar noi vă prezentăm mai jos în EXCLUSIVITATE o serie de fotografii din timpul filmărilor clipului. Single-ul și... Continuare »
The Mono Jacks - Woman Vide (credit foto Cornel Lazia)

The Mono Jacks - Woman Vide (credit foto Cornel Lazia)

Trupa The Mono Jacks pregătește lansarea videoclipului realizat pentru noul single ”WOMAN”, iar noi vă prezentăm mai jos în EXCLUSIVITATE o serie de fotografii din timpul filmărilor clipului.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Single-ul și videoclipul vor fi lansate vineri, 28 octombrie în Jukebox Venue din București, începând cu ora 21:00, unde The Mono Jacks va susține și un concert – DETALII EVENIMENT

Clipul a fost regizat de Vlad Fenesan, basistul trupei Robin & The Backstabbers și puteți viziona mai jos un promo pe care formația l-a postat zilele acestea pe internet.

”WOMAN” este primul single extras de pe urmăctorul material discografic al grupului, ce va fi lansat oficial la începutul lunii decembrie, la aproape un an de la apariția albumului de debut. The Mono Jacks a postat un fragment din piesă pe care îl puteți asculta AICI!

Citește mai multe despre Robin and the BackstabbersThe Mono JacksVlad Fenesan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celebrul basist Victor Bailey concertează în România!

VICTOR BAILEY, unul dintre cei mai strălucitori basiști ai tuturor timpurilor, aduce în România muzica sa funk combinată cu un...

Închide