Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

FOTO ÎN EXCLUSIVITATE - Videoclip nou The Mono Jacks – Woman

Trupa The Mono Jacks pregătește lansarea videoclipului realizat pentru noul single ”WOMAN”, iar noi vă prezentăm mai jos în EXCLUSIVITATE o serie de fotografii din timpul filmărilor clipului. Single-ul și... Continuare »
The Mono Jacks - Woman Vide (credit foto Cornel Lazia)

The Mono Jacks - Woman Vide (credit foto Cornel Lazia)

Trupa The Mono Jacks pregătește lansarea videoclipului realizat pentru noul single ”WOMAN”, iar noi vă prezentăm mai jos în EXCLUSIVITATE o serie de fotografii din timpul filmărilor clipului.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Single-ul și videoclipul vor fi lansate vineri, 28 octombrie în Jukebox Venue din București, începând cu ora 21:00, unde The Mono Jacks va susține și un concert – DETALII EVENIMENT

Clipul a fost regizat de Vlad Fenesan, basistul trupei Robin & The Backstabbers și puteți viziona mai jos un promo pe care formația l-a postat zilele acestea pe internet.

”WOMAN” este primul single extras de pe urmăctorul material discografic al grupului, ce va fi lansat oficial la începutul lunii decembrie, la aproape un an de la apariția albumului de debut. The Mono Jacks a postat un fragment din piesă pe care îl puteți asculta AICI!

Citește mai multe despre Robin and the BackstabbersThe Mono JacksVlad Fenesan
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Celebrul basist Victor Bailey concertează în România!

VICTOR BAILEY, unul dintre cei mai strălucitori basiști ai tuturor timpurilor, aduce în România muzica sa funk combinată cu un...

Închide