Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Folk Maraton se reprogramează pe 9 noiembrie!

Evenimentul Folk Maraton, anunţat iniţial pentru 4 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, se va reprograma pe 9 noiembrie 2011 în aceeaşi locaţie. Începând cu ora 19.00 pe scenă sunt... Continuare »
Afis_Folk Maraton 2011

Afis_Folk Maraton 2011Evenimentul Folk Maraton, anunţat iniţial pentru 4 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti, se va reprograma pe 9 noiembrie 2011 în aceeaşi locaţie.

Începând cu ora 19.00 pe scenă sunt aşteptaţi artişti cunoscuţi ai folkului românesc, printre care Florin Chilian, Mircea Vintilă/Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Hara, Ducu Bertzi/Mihai Neniţă, Doru Stănculescu, Zoia Alecu, Adrian Sărmășan, Laci Kovacs, Jimi Laco şi Ţapinarii.

Cei care şi-au cumpărat biletele le pot folosi la evenimentul din noua dată sau îşi pot recupera banii în perioada 4 octombrie – 15 noiembrie 2011 de la magazinul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center et. 2.

Biletele vor avea următoarele preţuri: 100 lei (VIP), 80 lei, 70 lei, 60 lei, 40 lei şi pot fi achiziţionate din rețeaua Vreau Bilet și de pe www.vreaubilet.ro.

Citește mai multe despre Alexandru AndriesAlina ManoleFlorin ChilianMircea Vintilă
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la Coldplay a mărturisit că a furat din magazin

Solistul trupei Coldplay, Chris Martin a dezvăluit că a furat din magazin în copilărie. În cadrul unui interviu oferit revistei...

Închide