Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Folk Maraton a fost anulat!

Ediția cu numărul doi a evenimentului Folk Maraton a fost anulată. Programat iniţial pentru data de 4 octombrie 2011, spectacolul a fost reprogramat pentru 9 noiembrie 2011, iar ulterior a... Continuare »
Afis_Folk Maraton 2011

Afis_Folk Maraton 2011Ediția cu numărul doi a evenimentului Folk Maraton a fost anulată. Programat iniţial pentru data de 4 octombrie 2011, spectacolul a fost reprogramat pentru 9 noiembrie 2011, iar ulterior a fost anunţată anularea lui, pe motive independente de organizatori.

Recuperarea contravalorii biletelor deja achiziţionate se poate face în perioada 4 octombrie – 15 noiembrie 2011 de la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate.

Pe scena evenimentului urmau să urce artişti precum Florin Chilian, Mircea Vintilă & Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, Doru Stănculescu, Zoia Alecu.

Citește mai multe despre Alexandru AndriesAlina ManoleFlorin ChilianMircea Vintilă
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la The Rapture a renunțat la trupă din cauza problemelor de familie

Solistul trupei The Rapture, Luke Jenner a mărturisit că a renunțat la formație în timpul înregistrării ultimului album, ”In The...

Închide