Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani Trofeu Globurile de AurGala Globurilor de Aur 2021 a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19

Folk Maraton a fost anulat!

Ediția cu numărul doi a evenimentului Folk Maraton a fost anulată. Programat iniţial pentru data de 4 octombrie 2011, spectacolul a fost reprogramat pentru 9 noiembrie 2011, iar ulterior a... Continuare »
Afis_Folk Maraton 2011

Afis_Folk Maraton 2011Ediția cu numărul doi a evenimentului Folk Maraton a fost anulată. Programat iniţial pentru data de 4 octombrie 2011, spectacolul a fost reprogramat pentru 9 noiembrie 2011, iar ulterior a fost anunţată anularea lui, pe motive independente de organizatori.

Recuperarea contravalorii biletelor deja achiziţionate se poate face în perioada 4 octombrie – 15 noiembrie 2011 de la punctele de vânzare de unde au fost cumpărate.

Pe scena evenimentului urmau să urce artişti precum Florin Chilian, Mircea Vintilă & Brambura, Maria Gheorghiu, Alina Manole Band, Emeric Set, Ducu Bertzi & Mihai Neniţă, Doru Stănculescu, Zoia Alecu.

Citește mai multe despre Alexandru AndriesAlina ManoleFlorin ChilianMircea Vintilă
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Solistul de la The Rapture a renunțat la trupă din cauza problemelor de familie

Solistul trupei The Rapture, Luke Jenner a mărturisit că a renunțat la formație în timpul înregistrării ultimului album, ”In The...

Închide