Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Florence And The Machine, trei noi piese de pe Ceremonials (audio)

Cei de la Florence And The Machine au cântat în premieră trei noi piese incluse pe Ceremonials, cel mai nou album al lor, setat să apară pe piaţă pe 31... Continuare »
Florence-and-machine

Cei de la Florence And The Machine au cântat în premieră trei noi piese incluse pe Ceremonials, cel mai nou album al lor, setat să apară pe piaţă pe 31 octombrie 2011.

Florence-and-machine

Cele trei melodii noi, Never Let Me Go, Spectrum şi Heartlines, au fost interpretate pe 15 octombrie 2011 în cadrul Festivalului de artă şi tehnologie Creators Project, organizat la New York.

De pe Ceremonials, materialul produs de Paul Epworth, grupul a mai lansat single-urile Shake It Out şi What The Water Gave Me.

Potrivit unei declarații date de Florence Welch, noul material tratează în piesele sale teme precum iubirea, moartea, violența și vinovăția.

Florence And The Machine - Never Let Me Go

Florence And The Machine - Spectrum

Florence And The Machine - Heartlines

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Coldplay & Rihanna - Princess Of China, piesă nouă (audio)

Princess Of China, mult-aşteptatul duet dintre Coldplay şi Rihanna este acum disponibil online. Piesa este inclusă pe Mylo Xyloto cel...

Închide