Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti
INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Florence And The Machine - No Light, No Light, piesă nouă! (audio)

O nouă piesă marca Florence And The Machine este disponibilă pe internet. No Light, No Light este numele ei şi aparţine albumului Ceremonials pe care trupa îl va lansa pe... Continuare »
Florence and the Machine

O nouă piesă marca Florence And The Machine este disponibilă pe internet. No Light, No Light este numele ei şi aparţine albumului Ceremonials pe care trupa îl va lansa pe 31 octombrie 2011.

Florence and the Machine

Ceremonials este cel de-al doilea material de studio al formaţiei după Lungs (2009) şi este deja disponibil pentru precomandă pe iTunes.

Potrivit unei declarații date de Florence Welch, noul material tratează teme precum iubirea, moartea, violența sau vinovăția.

De pe Ceremonials, materialul produs de Paul Epworth, grupul a mai lansat single-urile Shake It Out şi What The Water Gave Me, iar pe 15 octombrie fanii au putut auzi live alte trei piese de pe noul disc, mai multe detalii AICI.

Florence and The Machine - No Light, No Light

Citește mai multe despre Florence and the MachineFlorence Welch
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
”Is This It” semnat The Strokes este albumul preferat al lui Chris Martin

Chris Martin a dezvăluit că albumul lui preferat din ultimii 15 ani este ”Is This It” de la The Strokes....

Închide