Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Festivalul B’Estfest 2011, nominalizat la European Festival Awards!

Publicat

pe

B'estfest Summer Camp 2011
B'estfest Summer Camp 2011

Festivalul B’Estfest 2011 a fost nominalizat la European Festival Awards la categoria Best Medium Sized Festival. Câştigătorii vor fi aleşi în urma voturilor exprimate pe site-ul oficial al evenimentului, până pe 6 decembrie 2011. Aceasta este a doua nominalizare pe care B’Estfest o primeşte, după ce în urmă cu câteva săptămâni a fost inclus în cursa pentru un UK Festival Award la categorie Best Overseas Festival, rezultatele urmând să fie anunţate pe 15 noiembrie 2011.

B'estfest Summer Camp 2011

B’Estfest Summer Camp a fost inclus şi de această dată în clasamentul celor mai bune festivaluri europene. Cei care vor să susţină festivalul în cursa pentru un European Festival Award o pot face accesând site-ul de AICI, prin votul lor înscriindu-se automat într-o tombola ale cărei premii constau în invitaţii la festivalurile declarate câştigătoare. Perioada de votare se încheie pe 6 decembrie, urmând că rezultatele să fie anunţate în cadrul unei ceremonii live ce va avea loc pe 11 februarie 2012.

B’Estfest Summer Camp 2012 se va desfăşura în perioada 6-8 iulie în aceeaşi locaţie ca şi ediţia precedentă, pe malul lacului Pasărea din Tunari, în nordul Bucureştiului. Astfel, islazul comunei Tunari se va transforma pentru al doilea an consecutiv într-un adevărat “parc de distracţii” cu scene în are liber, terase, proiecţii de film, zone de sport, relaxare, locuri de joacă, activităţi creative, expoziţii de artă, workshop-uri şi, desigur o zonă de camping..

Trending