Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Direcția 5 lansează ”Beautiful Jazz Duets”

Direcția 5 lansează mâine, 29 octombrie 2011 un nou album ce se intitulează ”Beautiful Jazz Duets”. Lansarea va avea loc la Sala Palatului, unde trupa va susține concertul  ”Iți mulțumesc”.... Continuare »
Coperta album Directia 5 - Beautiful Jazz Duets

Direcția 5 lansează mâine, 29 octombrie 2011 un nou album ce se intitulează ”Beautiful Jazz Duets”. Lansarea va avea loc la Sala Palatului, unde trupa va susține concertul  ”Iți mulțumesc”.

Materialul discografic este alcătuit din 12 piese interpretate alături de artiste precum Paula Seling, Loredana, Andra, Nico, Anda Adam, Claudia Pavel,Giulea, Alexandra Ungureanu și Monica Anghel.

Coperta album Directia 5 - Beautiful Jazz Duets

”Beautiful Jazz Duets” a fost o adevărată provocare pentru formație, care, pentru prima dată, a abordat jazz-ul pe care l-a îmbinat cu elemente pop, specifice grupului.

Biletele pentru concertul Direcția 5 se găsesc la Sala Palatului, magazinul Muzica, rețelele magazinelor Diverta,Germanos, Vodafon, Orange, Domo și online pe myticket.ro, eventim.ro, bilete.ro și ticketpoint.ro

Preț bilete:

  • Categoria IV – 50 ron
  • Categoria III – 70 ron
  • Categoria II – 100 ron
  • Categoria I – 150 ron

 

Citește mai multe despre Alexandra UngureanuAnda AdamAndraDirecția 5Loredana GrozaMonica AnghelPaula Seling
RECOMANDARE:Cumpără un disc Direcția 5

album-directia5-romanticalbum-directia5-te-iubescalbum-directia5-electric-love-storyalbum-directia5-rock-a-roll-babyalbum-directia5-zambetul-face-minuni

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai ROCK spot electoral - VIDEO

Rock-ul este noua ”strategie” în campaniile electorale Un politician din Polonia, Jedrzej Wijas, a decis să se adreseze prin campania...

Închide