Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO

Danko Jones își vinde colecția de albume Metallica!

Danko Jones

Se pare că albumul Lulu nu este prea bine primit în industria muzicală. Canadianul Danko Jones a postat câteva mesaje pe Twitter în care nu doar că blama proiectul celor doi giganţi ai muzicii rock, ci chiar a decis să-şi vândă întreaga colecţie de albume Metallica după ce a ascultat acest nou material.

Danko Jones

Danko şi-a exprimat dezamăgirea prin comparația albumului Lulu cu trei dintre cele mai proaste filme lansate vreodată şi, în final, prin decizia de a-şi vinde toată colecţia de albume Metallica.

Lulu va fi lansat pe 31 octombrie 2011, însă pe site-ul loureedmetallica.com fanii îl pot ascuta în întregime. Materialul este produs de Metallica şi Lou Reed în parteneriat cu Hal Wilner și Greg Fidelman şi are la bază piesa de teatru scrisă de germanul Frank Wedekind în 1913.

Voi ce părere aveţi despre noul material? Ascultaţi-l AICI!

Metallica și Lou Reed - The View

Citește mai multe despre Danko JonesLou ReedMetallica
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Află titlul noului album Leonard Cohen!

După șapte ani de pauză, Leonard Cohen revine cu un nou material discografic. Acesta se intitulează ”Old Ideas” și va...

Închide