Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Scorpions la Cluj, bilete sold out la tribune!

Publicat

pe

scorpions la bucuresti
scorpions la bucuresti

Fanii trupei Scorpions care au ratat concertul de la Bucureşti de pe 9 iunie 2011, au şansa să-i vadă pe rockerii legendari într-un concert la Cluj pe 8 octombrie 2011, cu ocazia deschiderii noului stadion Cluj Arena.

scorpions la bucuresti

"Pentru recitalul Scorpions mai sunt doar 4.000-5.000 de bilete, doar la peluză şi la gazon, mai puţin în zona Golden Circle. La concert vor intra 38.000 de spectatori şi ne aşteptăm ca în următoarele 48 de ore să nu mai avem niciun bilet", a precizat Ana-Maria Danciu, reprezentantă a organizatorilor.

Pe lângă aceste bilete mai sunt încă 2.000 de bilete în Tribuna zero şi VIP.

Scorpions va ajunge la Cluj-Napoca vineri, 7 octombrie, iar sâmbătă vor face probe de sunet pe stadionul Cluj Arena. "Formaţia germană ajunge la Cluj-Napoca cu un charter şi se va caza la City Plaza. Vineri seară sau sâmbătă dimineaţă va fi o conferinţă de presă, iar sâmbătă la amiază vor face o probă de sunet. Rockerii vor pleca de la Cluj-Napoca duminică", a mai spus sursa citată.

Biletele sunt vândute pe site-ul myticket.ro, iar prețul este de 50 de lei la Peluză sau Gazon B, de 75 de lei la Gazon A și Tribunele 1 sau 2 și de 100 de lei la Golden Circle.

Show-ul face parte din turneul “Get Your Sting and Blackout World Tour”, turneu prin care Scorpions îşi ia adio de la activitatea scenică. Românii au din nou şansa să cânte alături de germani piese celebre precum “Wind of Change”, “Rock You Like a Hurricane” sau “Still Loving You”.

Scorpions - live la Bucureşti, 9 iunie 2011

Vezi cum a fost la concertul de la Bucureşti!

Trending