Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Concert Engelbert Humperdinck la Sala Palatului!

Publicat

pe

Engelbert Humperdinck
Engelbert Humperdinck

Engelbert HumperdinckEngelbert Humperdinck, voce importantă a muzicii romantice internaţionale va concerta pe 3 decembrie 2011 la Sala Palatului din Bucureşti în cadrul turneului „World Tour”. Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina împreună cu Agenţia Vreau Bilet şi este de tipul „Greatest Hits”.

În această iarnă, publicul român va avea ocazia să asculte pentru prima dată live melodii precum „Release Me”, “Quando, Quando”, “Spanish Eyes”, “After the Lovin” sau ” Last Waltz With You” care au făcut înconjurul lumii.

Engelbert Humperdinck, Arnold George Dorsey pe numele său real, se poate lăuda cu o carieră de peste 5 decenii în muzică în care a vândut 150 milioane de discuri pe întreg mapamondul, a primit 63 discuri aur şi 24 de platină, patru nominalizări la Grammy, un Glob de Aur pentru "Entertainer of the Year" (1988) şi o stea pe Hollywood Walk of Fame.

Biletele pentru concertul din 3 decembrie sunt disponibile în reţeaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center, locaţiile Music Box – Matei Basarab nr.16, Sos. Pipera nr.2, Librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului şi online pe www.vreaubilet.ro, la  prețuri  ce variază în funcţie de categorie, de la 90 lei până la 600 lei la Golden VIP.

Engelbert Humperdinck - Release Me

Trending