Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Coldplay & Rihanna - Princess Of China, piesă nouă (audio)

Princess Of China, mult-aşteptatul duet dintre Coldplay şi Rihanna este acum disponibil online. Piesa este inclusă pe Mylo Xyloto cel de-al cincilea material de studio al grupului, setat să apară... Continuare »
Coldplay

Coldplay

Princess Of China, mult-aşteptatul duet dintre Coldplay şi Rihanna este acum disponibil online.

Piesa este inclusă pe Mylo Xyloto cel de-al cincilea material de studio al grupului, setat să apară în magazine pe 24 octombrie 2011.

Rihanna pictorial Vogue UK 2011

Chris Martin, solistul Coldplay a declarat anterior: "Albumul este conceput ca o piesă ansamblu în care protagonişti sunt o fată şi un băiat. În fruntea opţiunilor noastre a fost Rihanna, însă a durat ceva până ne-am făcut curaj să-i cerem să colaboreze cu noi. Am avut un spectacol în Las Vegas, unde am întâlnit-o şi am întrebat-o "Crezi că există vreo şansă?"

El a continuat:

"Are o voce uimitoare, atât de diferită de a mea. Când am auzit-o cântând am rămas surprins, deoarece vocea ei suna altfel, dar cred că acest lucru era datorat de faptul că Rihanna interpreta o piesă ce nu aparține stilului său muzical obișnuit."

Coldplay & Rihanna - Princess Of China

Citește mai multe despre ColdplayRihanna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Revista Uncut a lansat o aplicație iPad David Bowie

Publicația Uncut a lansat o aplicație iPad ce oferă fanilor șansa de a descoperi biografia lui David Bowie prin fotografii....

Închide