Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Coldplay & Rihanna - Princess Of China, piesă nouă (audio)

Princess Of China, mult-aşteptatul duet dintre Coldplay şi Rihanna este acum disponibil online. Piesa este inclusă pe Mylo Xyloto cel de-al cincilea material de studio al grupului, setat să apară... Continuare »
Coldplay

Coldplay

Princess Of China, mult-aşteptatul duet dintre Coldplay şi Rihanna este acum disponibil online.

Piesa este inclusă pe Mylo Xyloto cel de-al cincilea material de studio al grupului, setat să apară în magazine pe 24 octombrie 2011.

Rihanna pictorial Vogue UK 2011

Chris Martin, solistul Coldplay a declarat anterior: "Albumul este conceput ca o piesă ansamblu în care protagonişti sunt o fată şi un băiat. În fruntea opţiunilor noastre a fost Rihanna, însă a durat ceva până ne-am făcut curaj să-i cerem să colaboreze cu noi. Am avut un spectacol în Las Vegas, unde am întâlnit-o şi am întrebat-o "Crezi că există vreo şansă?"

El a continuat:

"Are o voce uimitoare, atât de diferită de a mea. Când am auzit-o cântând am rămas surprins, deoarece vocea ei suna altfel, dar cred că acest lucru era datorat de faptul că Rihanna interpreta o piesă ce nu aparține stilului său muzical obișnuit."

Coldplay & Rihanna - Princess Of China

Citește mai multe despre ColdplayRihanna
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Revista Uncut a lansat o aplicație iPad David Bowie

Publicația Uncut a lansat o aplicație iPad ce oferă fanilor șansa de a descoperi biografia lui David Bowie prin fotografii....

Închide