Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

Coldplay a găsit Paradisul (videoclip)

Publicat

pe

coldplay paradise
coldplay paradise

Trupa Coldplay a lansat videoclipul piesei Paradise, cel de-al treilea single extras de pe albumul Mylo Xyloto şi a doua piesă de pe acest material care beneficiază de un videoclip oficial.

coldplay paradise

Mylo Xyloto va apărea pe rafturile magazinelor pe 24 luna aceasta în Marea Britanie şi pe 25 octombrie în Statele Unite. Până acum de pe acest nou disc au mai fost lansate piesele Every Teardrop Is a Waterfall, Major Minus şi Princess Of China, featuringul cu Rihanna.

Clipul a fost filmat în Africa şi Londra, în regia lui Mat Whitecross şi îl are în prim plan pe Chris Martin îmbrăcat în elefant, "căutând" paradisul. Paradisul este reprezentat în forma libertăţii, a peisajelor care îţi taie răsuflarea, dar mai ales a prietenilor, pe care îi întâlneşte la final.

Coldplay- Paradise

PUBLICITATE
Un comentariu

Lifestyle

Rihanna a născut un băiețel

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel. Este primul copil al cuplului. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B."
Rihanna și A$AP Rocky în videoclipul piesei "D.M.B." │ FOTO: captură YouTube

Bebelușul este primul copil atât pentru Rihanna, cât și pentru A$AP Rock. Potrivit TMZ, băiețelul a fost născut pe 13 mai. Cei doi artiști nu au dezvăluit încă numele copilului.

Relația dintre Rihanna și A$AP Rocky a început în ianuarie 2020. Cei doi au anunțat că așteaptă un copil doi ani mai târziu, în ianuarie 2022. Vestea a fost acompaniată de o serie de fotografii realizate în cartierul natal al lui Rocky, Harlem, cu Rihanna arătându-și burtica.

Rihanna a arătat uimitor de-a lungul sarcinii, purtând ținute spectaculoase și arătându-și cu mândrie sarcina. Cu toate acestea, perioada fericită a cuplului a fost umbrită de două evenimente mai puțin plăcute. Pe de o parte, a circulat un zvon conform căruia A$AP Rocky ar fi înșelat-o pe Rihanna cu designerul Amina Muaddi. Informația s-a dovedit a fi falsă.

Pe de altă parte, A$AP Rocky a fost arestat luna trecută pe aeroportul din Los Angeles, în legătură cu o împușcătură ce a avut loc în noiembrie anul trecut. Rapperul a fost cercetat de polițiști după ce a fost acuzat că a împușcat o cunoștință în timpul unei altercații. Victima a fost rănită ușor și a declarat că Rocky și alți doi bărbați au fugit de la locul faptei după împușcătură. Cântărețul a petrecut câteva ore în spatele gratiilor, după care a fost eliberat pe cauțiune.

Citește în continuare

Trending