Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: Sex+Alcool+Droguri+Rihanna = VIDEO

Publicat

pe

Rihanna
Rihanna

RIHANNA a lansat noul videoclip pentru single-ul ”We Found Love”, realizat în parteneriat cu producătorul Calvin Harris. Single-ul reprezintă primul extras noul album ”Talk That Talk”.

Rihanna - We Found Love Video

Dorința de libertate și rebeliune îi împinge pe tineri spre teribilism, iar aceștia ajung să fugă de acasă, să fure din magazine, să consume alcool și droguri. La început este distractiv și atractiv, dar la un moment dat totul ia un curs tragic întrucât apar sentimentele de frică, singurătate, depresie și numeroși tineri rămân pierduți în acest ”univers dezolant”, se sinucid sau mor din multe alte motive, care au la bază DEPENDENȚA.

Această situație este prezentată în clipul Rihannei ”We Found Love”, care va trezi cu siguranță numeroase controverse din cauza sexului, alcoolului și drogurilor care apar frecvent în videoclip.

Însă, atât piesa cât și clipul nu au scopul de a promova acest tip de comportament, ci din contră, atrag atenția asupra consecințelor dramatice care apar în urma acestuia, iar refrenul ”We found love in a hopeless place”, care este laitmotivul, întărește mesajul piesei.

Lifestyle

Rihanna și A$AP Rocky apar într-o reclamă la Fenty - VIDEO

Rihanna și A$AP Rocky formează unul dintre cele mai apreciate cupluri ale momentului. Însă, au reușit să demonstreze că dragostea lor este atemporală cu o reclamă pentru Fenty Skin, a cărei acțiune este plasată în anii 1940. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty
Rihanna și A$AP Rocky în reclama Fenty │ FOTO: captură YouTube / Fenty Beauty by Rihanna

Rihanna și partenerul său, A$AP Rocky, sunt protagoniștii unei reclame la balsamul de buze hidratant Lux Ultra. În materialul video, cântăreața arată uimitor, cu bucle perfecte și un machiaj impecabil. Ambele vedete sunt îmbrăcate în ținute vintage și arată de parcă ar fi ieșit direct dintr-un film noir hollywoodian.

Cu atenție și viclenie, Rihanna încearcă să-i fure lui A$AP Rocky un sacou. Reușește în cele din urmă, fiind chiar fotografiată de paparazzi purtându-l. La sfârșitul reclamei, Rihanna și Rocky servesc micul dejun și, citind ziarul, rapperul își dă seama că femeia din fața lui este cea care îi fură lucrurile. Dar dacă există un lucru de care nu se va despărți, acela este balsamul lui de buze Fenty Lux Ultra. Din fericire, atât el, cât și Rihanna au propriile tuburi, pentru că "Ține-ți iubitul aproape, dar Lux Balm și mai aproape".

Nu este prima dată când A$AP Rocky i s-a alăturat Rihannei pentru a promova compania Fenty. Artistul de 35 de ani a plasat câteva produse de îngrijire a pielii în videoclipul piesei "Riot".

Recent, ​cuplul a sărbătorit Ziua Îndrăgostiților într-un restaurant din Paris. Povestea lor de dragoste a fost încununată și de nașterea a doi băieți: RZA și Riot Rose.

Citește în continuare

Trending