Urmărește-ne în Social Media

Clipul zilei

CLIPUL ZILEI: R.E.M. - We All Go Back To Where We Belong

Publicat

pe

REM
REM

Cei de la R.E.M. au ales să-şi încheie cariera de peste 3 decenii în muzică aşa cum se cuvine, și anume prin lansarea unui ultim videoclip, pentru piesa We All Go Back To Where We Belong.

REM

Melodia este inclusă pe albumul Best Of, Part Lies, Part Heart, Parth Truth, Part Garbage: 1982-2011, programat să apară pe piață pe 14 noiembrie 2011.

Noul material R.E.M. este un cadou oferit fanilor înainte de retragere, Mike Mills afirmând:

“Să lucrăm cu muzica şi amintirile de peste 3 decenii a fost cea mai tare călătorie. Ne-am dat seama însă că aceste ultime melodii trasează o line naturală şi pertinentă asupra celor 31 de ani de muncă împreună.”.

Tot Mike Mills a subliniat și faptul că el şi ceilalţi membri ai grupului sunt în relaţii foarte bune, însă este exclusă posibilitatea de reunire:

Nu facem asta pentru că suntem forţaţi sau pentru că nu ne mai suportăm unul pe altul. Suntem fericiţi şi mulţumiţi, dar am terminat.”.

Tracklist-ul Part Lies, Part Heart, Parth Truth, Part Garbage poate fi văzut AICI.

R.E.M. a luat naştere în Atena, Georgia în 1980 şi a lansat 15 albume de studio, de la “Murmur” (1983) la “Collapse Into Now” (2011). Bateristul Bill Berry, membru fondator a părăsit grupul în 1997 după ce în 1995 a suferit un anevrism cerebral. El nu a fost niciodată oficial înlocuit.

R.E.M. - We All Go Back To Where We Belong

Comentează

Trending