Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Celebrul basist Victor Bailey concertează în România!

Publicat

pe

VICTOR BAILEY, unul dintre cei mai strălucitori basiști ai tuturor timpurilor, aduce în România muzica sa funk combinată cu un groove extraordinar!

Instrumentist, compozitor și aranjor al multor piese aparținând unor muzicieni și trupe de succes, Victor Bailey vine în România cu proiectul său personal, ce îi include pe Poogie Bell, Peter Horvath și Michael"Patches" Stewart.

Artistul va concerta în București la Hard Rock Cafe, pe întâi noiembrie (ora 22:00) și în Sibiu la Vintage Pub, pe două noiembrie (ora 22:00).

Afis Victor Bailey Sibiu

Incă de la sfârșitul anilor ’70, Victor Bailey a început să fie considerat unul dintre cei mai buni basiști ai lumii. A câștigat recunoaștere internațională la începutul anilor ’90 când s-a alăturat trupei de jazz fusion Weather Report, după retragerea lui Jaco Pastorius. A cântat în toate formulele de trupă ale lui Joe Zawinul: Weather Report, Weather Update, The Zawinul Syndicate și WDR bigbandrecord (proiectul de dinaintea morții lui Zawinul).

Ca muzician de studio a participat la realizarea a 1000 de înregistrări cu artiști din diferite zone muzicale precum Joe Zawinul, Sonny Rollins, Mary J Blige sau Madonna.

Preț bilete:

Hard Rock Cafe, București, 01 noiembrie, 22:00 – 60 lei – CLICK AICI PENTRU BILETE

Vintage Pub, Sibiu, 02 noiembrie 22:00 – 25 lei – CLICK AICI PENTRU BILETE

Victor Bailey - Birdland Bass Solo

Trending