Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Antrenori Vocea: ReuniuneaEdiția specială "Vocea României" le-a adus românilor un show cu muzică, dans și invitați speciali - VIDEO Smiley și Adrian Despot la Vocea: ReuniuneaSmiley și Adrian Despot au făcut să se audă "basul și cu toba mare" la ediția specială Vocea României Irina Rimes și Tudor Chirilă la Vocea: ReuniuneaÎn cadrul "Vocea: Reuniunea", Irina Rimes și Tudor Chirilă și-au declarat iubirea - VIDEO Alexandra Stan, Cornel Ilie, Liviu Teodorescu - Oameni (Live la Marea Unire ZU 2020)Marea Unire Zu 2020 i-a adus împreună pe Alexandra Stan, Cornel Ilie și Liviu Teodorescu - VIDEO Alina Eremia la Marea Unire Zu 2020Alina Eremia a apăsat pedala rock la Marea Unire Zu 2020 cântând "Sunetul mai tare / DJ Vasile / Banii vorbesc" - VIDEO AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger

Celebrul basist Victor Bailey concertează în România!

VICTOR BAILEY, unul dintre cei mai strălucitori basiști ai tuturor timpurilor, aduce în România muzica sa funk combinată cu un groove extraordinar!

Instrumentist, compozitor și aranjor al multor piese aparținând unor muzicieni și trupe de succes, Victor Bailey vine în România cu proiectul său personal, ce îi include pe Poogie Bell, Peter Horvath și Michael"Patches" Stewart.

Artistul va concerta în București la Hard Rock Cafe, pe întâi noiembrie (ora 22:00) și în Sibiu la Vintage Pub, pe două noiembrie (ora 22:00).

Afis Victor Bailey Sibiu

Incă de la sfârșitul anilor ’70, Victor Bailey a început să fie considerat unul dintre cei mai buni basiști ai lumii. A câștigat recunoaștere internațională la începutul anilor ’90 când s-a alăturat trupei de jazz fusion Weather Report, după retragerea lui Jaco Pastorius. A cântat în toate formulele de trupă ale lui Joe Zawinul: Weather Report, Weather Update, The Zawinul Syndicate și WDR bigbandrecord (proiectul de dinaintea morții lui Zawinul).

Ca muzician de studio a participat la realizarea a 1000 de înregistrări cu artiști din diferite zone muzicale precum Joe Zawinul, Sonny Rollins, Mary J Blige sau Madonna.

Vizionează galeria foto, click pe poze pentru mărire/slideshow

Preț bilete:

Hard Rock Cafe, București, 01 noiembrie, 22:00 – 60 lei – CLICK AICI PENTRU BILETE

Vintage Pub, Sibiu, 02 noiembrie 22:00 – 25 lei – CLICK AICI PENTRU BILETE

Victor Bailey - Birdland Bass Solo

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Selah Sue – Crazy Vibes

Tânăra cântăreață SELAH SUE a lansat un nou videoclip, pe care îl puteți vedea mai jos. Acesta a fost realizat...

Închide