Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Cel mai ROCK spot electoral - VIDEO

Publicat

pe

Jedrzej Wijas - video campanie electorala
Jedrzej Wijas - video campanie electorala

Rock-ul este noua ”strategie” în campaniile electorale

Un politician din Polonia, Jedrzej Wijas, a decis să se adreseze prin campania sa unui public, care până acum a fost cam neglijat, chiar ”persecutat” uneori – pasionații de heavy metal.

Jedrzej Wijas - video campanie electorala

Wijas candidează din partea Alianței Democratice de Stânga și a reușit să realizeze unul dintre cele mai inedite spoturi de campanie electorală.

Fiind un mare fan de heavy metal, politicianul a invitat câțiva artiști, printre care și membrii ai grupului Mortal God, să apară și să cânte în spotul său. Wijas interpretează versuri (vezi video mai jos), care s-ar traduce în română astfel:

”Sfârșitul vorbitului fără sens / Destul cu războaiele stupide / Guvern secular / Viață demnă / Libertate / Acesta este scopul meu / Votați cu înțelepciune”

Jedrzej Wijas

Potrivit site-ului Blabbermouth, Wijas a declarat că în spotul său atinge niște subiecte seriose, spre deosebire de ceilalți politicieni care încearcă să arate în campaniile lor că ”politica este ceva amuzant”.

”În timpul unei campanii electorale, apar mereu spoturi în care politicienii încearcă să demonstreze că politica este un proces distractiv, plăcut, care este setat pe ritmul muzicii disco. În spotul meu vorbesc despre probleme serioase, care sunt importante pentru mine și nu cânt că Alianța Democratică de Stânga este cel mai bun partid.”

Dacă strategia aparent onestă a lui Wijas va funcționa, rămâne de văzut. Cert este că ideea spotului său a ajuns subiect în presa mondială. Wijas a comunicat mesajul său nu numai alegătorilor din Polonia, ci și oamenilor din întreaga lume.

Trending