Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!

Publicat

pe

Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!
Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!

Cadenza Vagabundos, live la Sala Polivalentă!Un nou eveniment marca Cadenza Vagabundos va avea loc anul acesta pe 19 noiembrie la Sala Polivalentă din Bucureşti. La platanele show-ului organizat de The Mission vor urca Luciano, Mirko Loko, Digitaline Live şi Maayan Nidam.

Conceptul Cadenza Vagabundos a apărut iniţial pe plaja Ushuaia din Ibiza şi ulterior s-au mutat la Pacha, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din lume. Acompaniaţi de decoraţiuni specifice unor “vagabonzi muzicieni de profesie”, artiştii care au făcut înconjurul lumii vor poposi conduşi de faimosul DJ şi producător de origine chiliană, Luciano, la Sala Polivalentă pentru un al treilea show exploziv în România.

Biletele la acest eveniment pot fi achiziţionate de la Studio Martin (Bd. Iancu de Hunedoara nr. 61), French Bakery Lipscani (Str. Smîrdan nr. 13), Music Box (Str. Matei Basarab nr. 16), Metrou Unirii 1 sau oficiile poştale și de pe www.bilete.ro la următoarele preţuri:
- 40 lei în avans
- 60 lei la intrare

Accesul persoanelor sub 18 nu este permis. Se recomandă ca fiecare participant să aibă în posesie un act de identitate cu fotografie.

Cadenza Vagabundos @ Pacha, Ibiza 11.07.2010

Comentează

Trending