Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

byron lansează videoclip în The Silver Church!

Trupa byron va lansa astăzi, 26 octombrie 2011 de la ora 22.00 în clubul The Silver Church din Bucureşti, videoclipul piesei Graniţă-n raniţă. Melodia Graniţă-n raniţă a fost compusă de... Continuare »
Byron

Trupa byron va lansa astăzi, 26 octombrie 2011 de la ora 22.00 în clubul The Silver Church din Bucureşti, videoclipul piesei Graniţă-n raniţă.

Byron

Melodia Graniţă-n raniţă a fost compusă de Ada Milea şi este inclusă pe albumul Perfect, cel mai recent disc al formaţiei. Albumul include piese româneşti celebre reinterpretate în maniera byron.

Videoclipul a fost filmat la New York pe parcursul a 5 zile, sub atenta supraveghere a regizorului italian Mattia Molini.

După recitalul byron pe scena din Silver Church va urca trupa FurioSnails care va lansa printr-un concert albumul Blue Passports, cel de-al treilea material din carieră.

Biletul de intrare costă 30 de lei. Studenţii basarabeni beneficiază de o reducere de 50%, oferită de Organizaţia Studenţilor Basarabeni Bucureşti.

byron - Graniță-n raniță

De curând trupa a dat startul ediției a treia a concursului Byron – Rock Your High School, adresat tinerilor liceeni. Detalii AICI.

Citește mai multe despre Ada Mileabyron
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Sly Stone se luptă cu dependența de droguri

SLY STONE, fondatorul grupului Sly And The Family Stone, s-a internat într-o clinică de dezintoxicare. Artistul va petrece cel puțin...

Închide