Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO

Black Eyed Peas cântă în memoria lui Michael Jackson

Black Eyed Peas

Black Eyed PeasBlack Eyed Peas și confirmat prezența la concert tribut în memoria lui Michael Jackson, care are va avea loc pe 8 octombrie 2011 la stadionul Millennium din Cardiff, Țara Galilor.

Gazda evenimentului va fi actorul şi cântăreţul Jamie Foxx.

Din line-up-ul serii mai fac parte: Smokey Robinson, Christina Aguilera, Cee Lo Green şi Craig David. Beyonce va cânta o melodie prin intermediul unei transmisiuni prin satelit, iar trupa Kiss a fost eliminată de pe afiș la cererea fanilor, datorită comentariilor răutăcioase făcute la adresa regelui pop în urmă cu câţiva ani.

Concertul a împărţit familia Jackson în două tabere. Pe de o parte se află Katherine, mama cântăreţului şi fraţii La Toya, Tito, Marlon şi Jackie care organizează acest concert, iar pe de altă parte sunt fraţii Jermaine şi Randy ce au descris spectacolul ca fiind nepotrivit şi inoportun întrucât se desfăşoară în acelaşi timp cu procesul în care este decis vinovatul morţii lui Michael.

Citește mai multe despre BeyonceBlack Eyed PeasKISSMichael Jackson
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: T-Pain and Wiz Khalifa feat. Lily Allen - 5 O'Clock

Rapperul T-Pain a pus online videoclipul melodiei 5 O'Clock, o colaborare cu Wiz Khalifa şi Lily Allen. Single-ul face parte...

Închide