Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Black Eyed Peas cântă în memoria lui Michael Jackson

Black Eyed Peas

Black Eyed PeasBlack Eyed Peas și confirmat prezența la concert tribut în memoria lui Michael Jackson, care are va avea loc pe 8 octombrie 2011 la stadionul Millennium din Cardiff, Țara Galilor.

Gazda evenimentului va fi actorul şi cântăreţul Jamie Foxx.

Din line-up-ul serii mai fac parte: Smokey Robinson, Christina Aguilera, Cee Lo Green şi Craig David. Beyonce va cânta o melodie prin intermediul unei transmisiuni prin satelit, iar trupa Kiss a fost eliminată de pe afiș la cererea fanilor, datorită comentariilor răutăcioase făcute la adresa regelui pop în urmă cu câţiva ani.

Concertul a împărţit familia Jackson în două tabere. Pe de o parte se află Katherine, mama cântăreţului şi fraţii La Toya, Tito, Marlon şi Jackie care organizează acest concert, iar pe de altă parte sunt fraţii Jermaine şi Randy ce au descris spectacolul ca fiind nepotrivit şi inoportun întrucât se desfăşoară în acelaşi timp cu procesul în care este decis vinovatul morţii lui Michael.

Citește mai multe despre BeyonceBlack Eyed PeasKISSMichael Jackson
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: T-Pain and Wiz Khalifa feat. Lily Allen - 5 O'Clock

Rapperul T-Pain a pus online videoclipul melodiei 5 O'Clock, o colaborare cu Wiz Khalifa şi Lily Allen. Single-ul face parte...

Închide