Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Bilete reduse la concertul Hélène Ségara!

Publicat

pe

Hélène Ségara - bilete reduse
Hélène Ségara - bilete reduse

Hélène Ségara - bilete reduseHélène Ségara va cânta în România pe 21 octombrie la Sala Palatului din Bucureşti. Project Events, organizatorii acestui eveniment au anunţat că în perioada 6–9 octombrie 2011, preţul unui bilet beneficiază de o reducere de 15%.

Această ofertă este valabilă doar în reţeaua Biletoo: Unirea Shopping Center, Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor sau online pe www.biletoo.ro.

Franțuzoaica Hélène Ségara va concerta în premieră pentru România pe 21 octombrie 2011 de la ora 20.00 la Sala Palatului din Bucureşti. Evenimentul face parte din turneul de promovare al albumului Parmi la Foule şi va avea loc în cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucureşti.

Hélène Ségara va cânta în concert atât melodii de pe noul album, cât şi melodiile care au făcut-o celebră în toată lumea, precum Elle tu l’aime, Mrs Jones, Parlez-moi de nous, Îl y a trop de gens qui t’aime sau Les vallées d’Irlande.

Invitatul special al artistei este tenorul român Vlad Miriţă, cu care Hélène va cânta în duet melodia Vivo per lei.

Trending