Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Axl Rose (Guns N Roses), huiduit în concert!(video)

Seria gafelor lui Axl Rose (Guns N Roses) continuă. După ce săptămână trecută s-a împiedicat şi s-a prăbuşit pe scenă în timp de interpreta piesa Knocking On Heaven’s Door într-un... Continuare »
Axl Rose

Axl Rose Seria gafelor lui Axl Rose (Guns N Roses) continuă. După ce săptămână trecută s-a împiedicat şi s-a prăbuşit pe scenă în timp de interpreta piesa Knocking On Heaven’s Door într-un concert din Mexico City, săptămâna aceasta în Monterrey, Mexic a fost huiduit de publicul prezent. Mai mult de-atât,  în timpul piesei Chinese Democracy, fanii din primul rând a început să arunce cu sticle şi alte obiecte pe scenă.

Rose s-a oprit din cântat şi a ameninţat:

"Asta e ceea ce vreţi să facem? Pentru că vom pleca acasă. Noi vrem să ne distrăm, voi?"

Un fan a surprins incidentul şi a postat clipul ce poate fi urmărit mai jos.

Era de aşteptat ca acest lucru să se întâmple deoarece formaţia a făcut un obicei din a urca pe scenă după câteva ore de întârziere.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
FOTO ÎN EXCLUSIVITATE - Videoclip nou The Mono Jacks – Woman

Trupa The Mono Jacks pregătește lansarea videoclipului realizat pentru noul single ”WOMAN”, iar noi vă prezentăm mai jos în EXCLUSIVITATE...

Închide