Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel""Sky Rojo", un nou serial de la creatorii "La Casa de Papel", apare în martie pe Netflix - TRAILER Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18

Axl Rose a căzut pe scenă în timpul unui concert!

Axl Rose - Guns N Roses

Axl Rose - Guns N Roses

Axl Rose, solistul trupei Guns N' Roses nu mai este la fel de în putere ca în perioada de glorie. Kilogramele în plus şi anii şi-au pus amprenta atât asupra vocii sale care lasă deseori de dorit, cât şi asupra prestaţiei scenice.

Axl Rose-Guns N Roses

Pe 18 octombrie într-un concert în Mexico City, artistul a stârnit râsete în rândul publicului după ce a căzut pur şi simplu pe scenă în timp ce cânta piesa Knocking On Heaven's Door.

Un fan a surprins incidentul şi a postat clipul ce poate fi urmărit mai jos.

Prezenți la renumitul Festival Rock in Rio, membrii grupului au urcat pe scenă cu o întârziere de 2 ore, chiar dacă au semnat în prealabil un contract care prevedea o amendă considerabilă dacă se întâmplă acest lucru.

Citește mai multe despre Axl RoseGuns N' Roses
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Florence And The Machine - No Light, No Light, piesă nouă! (audio)

O nouă piesă marca Florence And The Machine este disponibilă pe internet. No Light, No Light este numele ei şi...

Închide