Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO

Arcade Fire, Beck și Nora Jones au fost la evenimentul caritabil organizat de Neil Young - VIDEO + FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul... Continuare »
Bridge School Benefit Concert 2011

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul Shoreline din California și a aniversat ediția cu numărul 25.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

La eveniment au participat și Arcade Fire, care a interpretat împreună cu Neil Young piesa ”Helpless”, lansată de Young în 1969.

De asemenea, Regine Chassagne a cântat alături de Eddie Vedder, de la Pearl Jam, melodia ”Tonight You Belong To Me”, după cum puteți vedea în înregistrările de mai jos.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

Neil Young a mai urcat pe scenă, acompaniat de trupa Beck, pentru a încânta publicul cu o variantă inedită a piesei ”Pocahontas” de pe albumul din 1979, ”Rust Never Sleeps”.

La eveniment au mai concertat Mumford and Sons și Norah Jones.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

Toate încasările realizate de pe urma evenimentului vor fi donate școlii Bridge School. Această instituție de învățământ se ocupă numai de copiii cu probleme psihice severe, care au probleme de relaționare și comunicare.

Arcade Fire și Neil Young - Helpless

Eddie Vedder și Régine Chassagne - Tonight You Belong To Me

Beck și Neil Young - Pocahontas

Citește mai multe despre Arcade FireBeckMumford and SonsNeil YoungPearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ali Campbell (ex-UB40) este în faliment!

Ali Campbell, fostul membru al trupei UB40 a fost declarat falimentar. Fostul solist se alătură astfel celorlalţi patru membri ai...

Închide