Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Arcade Fire, Beck și Nora Jones au fost la evenimentul caritabil organizat de Neil Young - VIDEO + FOTO

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul... Continuare »
Bridge School Benefit Concert 2011

La sfârșitul săptămânii trecute Neil Young și soția sa Pegi au organizat, ca în fiecare an, un festival caritabil în California. Acesta s-a desfășurat de-alungul a două zile, în Amfiteatrul Shoreline din California și a aniversat ediția cu numărul 25.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

La eveniment au participat și Arcade Fire, care a interpretat împreună cu Neil Young piesa ”Helpless”, lansată de Young în 1969.

De asemenea, Regine Chassagne a cântat alături de Eddie Vedder, de la Pearl Jam, melodia ”Tonight You Belong To Me”, după cum puteți vedea în înregistrările de mai jos.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

Neil Young a mai urcat pe scenă, acompaniat de trupa Beck, pentru a încânta publicul cu o variantă inedită a piesei ”Pocahontas” de pe albumul din 1979, ”Rust Never Sleeps”.

La eveniment au mai concertat Mumford and Sons și Norah Jones.

Bridge School Benefit Concert 2011

Bridge School Benefit Concert 2011

Toate încasările realizate de pe urma evenimentului vor fi donate școlii Bridge School. Această instituție de învățământ se ocupă numai de copiii cu probleme psihice severe, care au probleme de relaționare și comunicare.

Arcade Fire și Neil Young - Helpless

Eddie Vedder și Régine Chassagne - Tonight You Belong To Me

Beck și Neil Young - Pocahontas

Citește mai multe despre Arcade FireBeckMumford and SonsNeil YoungPearl Jam
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ali Campbell (ex-UB40) este în faliment!

Ali Campbell, fostul membru al trupei UB40 a fost declarat falimentar. Fostul solist se alătură astfel celorlalţi patru membri ai...

Închide