Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ali Campbell (ex-UB40) este în faliment!

Publicat

pe

ali-campbell
ali-campbell

Ali Campbell, fostul membru al trupei UB40 a fost declarat falimentar.

ali-campbellFostul solist se alătură astfel celorlalţi patru membri ai trupei, Brian Travers, Jimmy Brown, Terence Oswald şi Norman Hassan, declaraţi falimentari săptămâna trecută de Tribunalul din Birmingham.

Falimentul artiștilor a fost cauzat de prăbuşirea financiară a casei lor de producţie, DEP International.

Problema finanaciară a împărțit UB40 în două tabere. Pe de o parte, fostul solist a declarat că şi-a avertizat colegii cu privire la dezastrul financiar, pentru care a părăsit trupa în 2008, iar pe de altă parte, restul membrilor îl învinuiesc pe Campbell de eşec printr-un post pe Ub40.co.uk, site-ul oficial a formaţiei.

"Dificultăţile financiare au început după plecarea solistului nostru. Renunţarea lui ne-a costat câteva milioane de lire sterline, iar acest lucru a avut un efect de domino asupra întregii activităţi, pe care nu am reuşit s-o redresăm."

Înfiinţată în 1978 în Birmingham, trupa a lansat de-a lungul timpului 17 albume de studio, 50 single-uri ajunse în topurile britanice de specialitate şi a vândut peste 70 de milioane de copii în întreaga lume. Piese precum Food for Thought, Please Don't Make Me Cry sau Red Red Wine sunt încă extrem de apreciate de fanii de pretutindeni.

Trending