Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO South Park prezintă "The Pandemic Special"South Park va lansa un episod de o oră despre COVID-19 - TRAILER Videoclip Madonna Swae Lee CraveMadonna își va regiza propriul film biografic Bucharest - One Heart. One StoryiMapp Bucharest 2020 se ține online, în cadrul proiectului Bucharest - One Heart. One Story Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă la debutul anului școlar 2020: "Practicile și atmosfera din școli nu sunt propice actului de învățare"

Album post-mortem Amy Winehouse

Zvonurile care au apărut în luna iulie, în legătură cu lansarea unui album post-mortem semnat Amy Winehouse, sunt acum confirmate. Deja aceste anunțuri nu mai trezesc nicio mirare, din contră,... Continuare »
Coperta album Amy Wihenouse Lioness Hidden Treasures

Zvonurile care au apărut în luna iulie, în legătură cu lansarea unui album post-mortem semnat Amy Winehouse, sunt acum confirmate.

Deja aceste anunțuri nu mai trezesc nicio mirare, din contră, industria muzicală ne-a obișnuit ca după moartea unui artist cunoscut la nivel internațional să apară un album post-mortem. Ironia face ca de multe ori acestea să se vândă într-un număr considerabil mai mare față de materialele lansate de artist în timpul vieții.

Amy Winehouse

Astfel, și în cazul lui Amy Winehouse producătorii Mark Ronson și Salaam Remi au reușit să realizeze un album post-mortem, alcătuit din 12 piese.

Materialul discografic se intitulează ”Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures” și va apărea pe data de 5 decembrie. Printre cântecele ce alcătuiesc discul se numără cover-uri după The Shirelles”Will You Still Love Tomorrow”, Donny Hathaway”A Song For You” și Ruby & The Romanctics”Our Day Will Come”. Albumul mai include versiuni noi ale pieselor deja cunoscute, ca ”Valerie” și ”Tears Dry On Their Own”, precum și duet-ul cu Tony Bennett, a cărui înregistrare o puteți urmări AICI.

Amy Winehouse

Pe lângă acestea, nu vor lipsi de pe ”Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures” melodii ce nu au fost lansate până acum, ca ”Halftime”, ”The Girl From Ipanema” și duetul cu Nas, ”Like Smoke”.

Câte o liră din vânzarea fiecărui album va fi donată către fundația Amy Winehouse Foundation, deschisă în memoria artistei în luna septembrie cu scopul de a ajuta, atât persoanele dependente de droguri și alcool, cât și familile lor, în procesul de recuperare.

Coperta album Amy Wihenouse Lioness Hidden TreasuresMelodiile de pe  ”Amy Winehouse Lioness: Hidden Treasures”:

 • Our Day Will Come
 • Between The Cheats
 • Tears Dry
 • Wake Up Alone
 • Will You Still Love Me Tomorrow
 • Valerie
 • Like Smoke
 • The Girl From Ipanema
 • Halftime
 • Best Friends
 • Body & Soul
 • A Song For You

Citește mai multe despre Amy WinehouseNas
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Dimmu Borgir concertează la Ost Fest 2012!

Dimmu Borgir este primul nume confirmat în line-up-ul Festivalului Ost Fest 2012. Trupa va susține o demonstrație de black metal...

Închide