Urmărește-ne în Social Media

Articole

Ziua Barry White - Piese celebre

12 septembrie este ziua aniversară Barry White. Ascultă o selecție de piese celebre din discografia cântărețului romantic, dispărut în 2003.

Publicat

pe

Barry White
Barry White

Cântărețul cunoscut ca emblema romantismului în lume s-a născut în 1944 în Texas. Artistul s-a făcut remarcat prin vocea gravă şi de-a lungul carierei sale a câştigat 5 premii Grammy, a lansat 19 albume de studio şi 10 compilaţii răsplătite cu nenumărate discuri de aur şi platină şi a vândut peste 100 de milioane de albume în întreaga lume.

A debutat în muzică în anii '60 insipat de muzica lui Elvis Presley şi a compus hituri ca: You're the First, Never, Never Gonna Give You Up, My Everything, Can't Get Enough of Your Love, Babe, The Last, What Am I Gonna Do With You sau Let the Music Play cu care a reușit să cucerească lumea.

În toamna anului 2002, Barry White a suferit un blocaj renal, moment ce a marcat practic retragerea sa din viaţa publică. Un an mai târziu la 59 de ani, cântăreţul se stinge din viaţă în spital după ce rinichii i-au cedat. Ultimele cuvinte ale sale au fost "Lăsaţi-mă în pace, sunt bine!"

InfoMusic îl sărbătoreşte cel mai mare romantic al tuturor timpurilor printr-o selecţie a celor mai importante piese ale sale.

Barry White - Can't Get Enough Of Your Love Baby

Barry White - Never never gonna give you up

Barry White - I'm Gonna Love You Just A Little More Baby

Barry White - You're the first, my last, my everything

Barry White - Hung Up In Your Love

Barry White - You're so good You're bad

Barry White - Let The Music Play

Barry White - Practice What You Preach

Barry White - Playing your game, baby

Barry White - Come On

Trending