Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Vezi ce piese apar în noul ”Twilight: Breaking Dawn” (Video)

O parte din coloana sonoră a noului film ”Twilight: Breaking Dawn” a fost făcută publică, iar în următoarele pagini veți putea asculta piesele ce au fost lansate până acum. The... Continuare »

O parte din coloana sonoră a noului film ”Twilight: Breaking Dawn” a fost făcută publică, iar în următoarele pagini veți putea asculta piesele ce au fost lansate până acum.

Twilight Breaking Dawn soundtrack part 1

The Joy Formidable - "Endtapes"
Angus & Julia Stone - "Love Will Take You"
Bruno Mars - "It Will Rain"
Sleeping at Last - "Turning Page"
The Features - "From Now  On"
Christina Perri - "A Thousand Years"
Theophilus London - "Neighbors"
The Belle Brigade - "I Didn't Mean It"
Noisettes - "Sister Rosetta"
Cider Sky - "Northern Lights"
Iron & Wine - "Flightless Bird, American Mouth"
Imperial Mammoth - "Requiem on Water"
Aqualung & Lucy Schwartz - "Cold"
Mia Maestro - "Llovera"
Carter Burwell - "Love Death Rebirth"

Se pare că pentru prima dată nu este inclusă și o melodie a trupei Muse. Pe de altă parte sunt anunțați și artiști debutanți precum Christina Perri.

Albumele cu muzica primelor două filme ”Twilight” au ajuns pe locul întâi în topul Billboard 200, iar coloana sonoră a celui de-al treilea film, ”Eclipse” a atins a doua poziție a aceluiași clasament.

”Twilight: Breaking Dawn Part 1” va apărea  în luna noiembrie.

NEXT

Bruno Mars -"It Will Rain" - Este cel mai recent single lansat de artist pe 27 septembrie în format digital pe iTunes

Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Katy Perry, goală în reviste!

Katy Perry şi-a obişnuit publicul cu imaginea de fetiţă cuminte ce apare în videoclipuri pline de bomboane şi vată de...

Închide