Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Ultima înregistrare a lui Amy Winehouse – ”Body and Soul” – feat. Tony Bennett (Video)

Astăzi, 14 septembrie 2011, când Amy Winehouse ar fi împlinit 28 de ani, a fost lansată ultima piesă înregistrată de artistă. Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat... Continuare »
Amy Winehouse si Tony Bennett

Astăzi, 14 septembrie 2011, când Amy Winehouse ar fi împlinit 28 de ani, a fost lansată ultima piesă înregistrată de artistă.

Cântecul se intitulează ”Body and Soul” și a fost înregistrat în luna martie. Acesta reprezintă o colaborare cu legendarul Tony Bennett, pe care Amy și-a dorit-o foarte mult și care va fi inclusă pe noul album al lui Bennett, ”Duets II”.

Amy Winehouse si Tony Bennett

Amy Winehouse si Tony Bennett

În plus, duetul se bucură și de un videoclip pe care îl puteți vedea mai jos.

Tatăl artistei a declarat pentru BBC că Amy era foarte încântată de noul material și abia aștepta ca fanii săi să-l asculte.

”Faptul că vocea lui Amy sună mai frumos și extraordinar ca niciodată când cântă cu marele Tony Bennett, este cel mai potrivit tribut în aceste vremuri grele”, mărturisește Mitch Winehouse.

Banii strânși de pe urma vânzărilor piesei vor fi donați Fundației Amy Winehouse, ce a fost recent deschisă pentru a ajuta persoanele dependente și familile lor în procesul de recuperare.

Citește mai multe despre Amy WinehouseBody and SoulTony Bennett
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Noul album Florence And The Machine se va numi Ceremonials

Florence And The Machine a anunţat că cel mai nou material al lor se va numi "Ceremonials" şi va fi...

Închide