Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO

TOP 10 - Cele mai bune piese PINK!

Pink (născută Alecia Beth Moore în 1979) își serbează ziua de naștere pe 8 septembrie. O aniversăm printr-o selecție a celor mai frumoase melodii lansate de artistă de-a lungul carierei sale.
Pink la filmarea videoclipului So What pe 6 august 2008

Pink

Cântăreața americană a părăsit trupa Choice în anul 2000, după ce a activat 3 ani în cadrul acesteia. Și-a început cariera solo odată cu lansarea albumului "Can't Take Me Home". De atunci şi până în prezent a lansat 6 albume de studio, 1 album Best Of și nenumărate single-uri care au ajuns pe cele mai înalte trepte ale clasamentelor de specialitate.

Încă de la "Missundaztood" (2001) - cel de-al doilea album lansat, cariera lui Pink a urmat un trend ascendent, mărturii sunt cele 3 premii Grammy, cele 5 premii la Gala MTV Video Music Awards şi cele 2 la Brit Awards cu care i-a fost răsplătit efortul până acum. "Funhouse", discul lansat în 2008 a beneficiat de un turneu de promovare care a atins trei continente Europa, Australia şi America de Nord și a fost un real succes, aducând încasări de 150 de milioane de dolari şi un public de peste 3 milioane de spectatori.

Pe 2 iunie 2011, Pink a devenit mamă, luând o pauză muzicală pentru a fi alături de fetiţa ei. Pauza nu a durat prea mult, dată fiind firea explozivă a artistei. Anul 2012 marchează lansarea discului "The Truth About Love". Albumul este promovat printr-un turneu demarat în 2013.

Ascultați câteva dintre cele mai bune piese lansate de Pink

1. Pink - I'm not dead - albumul I'm not dead (2006)

2. Pink - Fuckin' perfect - compilația Greatest Hits... So Far!! (2010)

3. Pink - So what - albumul Funhouse (2008)

4. Pink - Please don't leave me - albumul Funhouse (2008)

5. Pink - Funhouse - albumul Funhouse (2008)

6. Pink - U + Ur Hand -Try this (2003)

7. Pink - Sober - albumul Funhouse (2008)

8. Pink - Just like a pill - albumul Missundaztood (2001)

9. Pink - Family portrait - albumul Missundaztood (2001)

10. Pink - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess - albumul The Truth about Love (2013)

Citește mai multe despre Pink
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune piese despre ”Maria”! (Video)

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor...

Închide