Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

TOP 10 - Cele mai bune piese PINK!

Pink (născută Alecia Beth Moore în 1979) își serbează ziua de naștere pe 8 septembrie. O aniversăm printr-o selecție a celor mai frumoase melodii lansate de artistă de-a lungul carierei sale.
Pink la filmarea videoclipului So What pe 6 august 2008

Pink

Cântăreața americană a părăsit trupa Choice în anul 2000, după ce a activat 3 ani în cadrul acesteia. Și-a început cariera solo odată cu lansarea albumului "Can't Take Me Home". De atunci şi până în prezent a lansat 6 albume de studio, 1 album Best Of și nenumărate single-uri care au ajuns pe cele mai înalte trepte ale clasamentelor de specialitate.

Încă de la "Missundaztood" (2001) - cel de-al doilea album lansat, cariera lui Pink a urmat un trend ascendent, mărturii sunt cele 3 premii Grammy, cele 5 premii la Gala MTV Video Music Awards şi cele 2 la Brit Awards cu care i-a fost răsplătit efortul până acum. "Funhouse", discul lansat în 2008 a beneficiat de un turneu de promovare care a atins trei continente Europa, Australia şi America de Nord și a fost un real succes, aducând încasări de 150 de milioane de dolari şi un public de peste 3 milioane de spectatori.

Pe 2 iunie 2011, Pink a devenit mamă, luând o pauză muzicală pentru a fi alături de fetiţa ei. Pauza nu a durat prea mult, dată fiind firea explozivă a artistei. Anul 2012 marchează lansarea discului "The Truth About Love". Albumul este promovat printr-un turneu demarat în 2013.

Ascultați câteva dintre cele mai bune piese lansate de Pink

1. Pink - I'm not dead - albumul I'm not dead (2006)

2. Pink - Fuckin' perfect - compilația Greatest Hits... So Far!! (2010)

3. Pink - So what - albumul Funhouse (2008)

4. Pink - Please don't leave me - albumul Funhouse (2008)

5. Pink - Funhouse - albumul Funhouse (2008)

6. Pink - U + Ur Hand -Try this (2003)

7. Pink - Sober - albumul Funhouse (2008)

8. Pink - Just like a pill - albumul Missundaztood (2001)

9. Pink - Family portrait - albumul Missundaztood (2001)

10. Pink - Just Give Me A Reason ft. Nate Ruess - albumul The Truth about Love (2013)

Citește mai multe despre Pink
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cele mai bune piese despre ”Maria”! (Video)

Astăzi, 8 septembrie 2011, sărbătorim Sfânta Maria Mică, mai exact Nașterea Maicii Domnului. În afară de semnificația religioasă, potrivit legendelor...

Închide