Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Tony Bennett va lansa album de duete!

Publicat

pe

Tony Bennett
Tony Bennett

Tony Bennett va lansa pe 20 septembrie 2011 albumul, Duets II la aproximativ o lună după ce a împlinit vârsta de 85 de ani.

Tony Bennett

Materialul este o continuare a albumului Duets: An American Classic lansat în 2006 şi conţine colaborări cu nume mari din industria muzicală.

Până acum piesa "Don't Get Around Much Anymore", a fost pusă pe iTunes spre descărcare gratuită.

Tracklist-ul materialului curpinde:

"The Lady Is a Tramp" feat. Lady Gaga
"One for My Baby" feat. John Mayer
"Body and Soul" feat. Amy Winehouse
"Don't Get Around Much Anymore" feat. Michael Bublé
"Blue Velvet" feat. k.d. lang
"How Do You Keep the Music Playing" feat. Aretha Franklin
"The Girl I Love" feat. Sheryl Crow
"Sunny Side of the Street" feat. Willie Nelson
"Who Can I Turn To" feat. Queen Latifah
"Speak Low" feat. Norah Jones
"This Is All I Ask" feat. Josh Groban
"Watch What Happens" feat. Natalie Cole
"Stranger in Paradise" feat. Andrea Bocelli
"The Way You Look Tonight" feat. Faith Hill
"Yesterday I Heard the Rain" feat. Alejandro Sanz
"It Had to Be You" feat. Carrie Underwood
"When Do the Bells Ring for Me" feat. Mariah Carey

Muzică și film

Urmărește trailerul pentru filmul-concert "Chromatica Ball" (Lady Gaga) - VIDEO

Lady Gaga le prezintă fanilor din întreaga lume show-ul "Gaga Chromatica Ball", o compilație a momentelor muzicale din turneul cu același nume, desfășurat în 2022. Filmul-concert va fi disponibil pe HBO și HBO Max începând cu 25 mai.

Publicat

pe

Trailer "Gaga Chromatica Ball"
Trailer "Gaga Chromatica Ball" │ FOTO: captură YouTube / HBO

"Gaga Chromatica Ball" prezintă muzica emblematică a artistei, precum și coregrafii pline de energie și costume care mai de care mai spectaculoase. Interpretări live ale unor melodii ca "Stupid Love", "Bad Romance", "Just Dance", "Poker Face", "Shallow" sau "Rain on Me" vor cuceri telespectatorii.

"Gaga Chromatica Ball" se concentrează pe concertul susținut de Gaga pe stadionul Dodger din Los Angeles, în fața a 52.000 de oameni. Filmul-concert va fi difuzat pe 25 mai pe HBO, la ora 03:00 (ora României), și disponibil pe platforma HBO Max.

"Acest film prezintă o perioadă de o creativitate imensă... costumele, dansul, muzica. Revederea turneului mă lasă fără cuvinte. Ați venit cu toții pentru muzică și artă într-un număr mare, cu un entuziasm și o libertate pe care nu le voi uita niciodată.", a transmis Lady Gaga.

În altă ordine de idei, artista de 38 de ani pregătește o nouă serie de show-uri "Jazz & Piano" în Las Vegas. Cele opt concerte se vor desfășura în perioada 19 iunie - 6 iulie.

Pe lângă muzică, Lady Gaga se va implica și în cariera actoricească. Ea va porni în turneul de presă pentru "Joker: Folie à Deux", cea de-a doua parte a poveștii lui Arthur Fleck aka Joker, unde o interpretează pe Harley Quinn.

TRAILER "Gaga Chromatica Ball":

Citește în continuare

Industria muzicala

Urmărește-o pe Amy Winehouse într-un videoclip nou pentru "Tears Dry On Their Own"

Noul material video a fost realizat din secvențe nemaivăzute până acum, rămase de la videoclipul original. Piesa "Tears Dry On Their Own" este extrasă de pe cel de-al doilea și ultim album semnat Amy Winehouse, "Back to Black".

Publicat

pe

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)
Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video) │ FOTO: captură YouTube / Amy Winehouse

Noua variantă video a "Tears Dry On Their Own" este compusă din secvențe publicate în premieră, rămase de la filmarea videoclipului original, care a fost regizat de David LaChapelle (Mariah Carey, Jennifer Lopez), alături de versurile melodiei.

Cea mai mare parte a videoclipului o prezintă pe Winehouse îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu machiajul său emblematic și coafura voluminoasă. Regretata artistă este filmată în două ipostaze: într-o cameră de hotel și plimbându-se pe străzi, cântând versurile piesei.

Noul clip "Tears Dry On Their Own" a fost lansat cu doar câteva zile înainte de debutul în cinematografele din U.K. a filmului biografic "Black to Black". Regizată de Sam Taylor-Johnson ("Fifty Shades of Grey", "Nowhere Boy"), pe baza unui scenariu scris de Matt Greenhalgh, pelicula o prezintă pe Marisa Abela în rolul regretatei Amy Winehouse. Filmul se concentrează pe anii de început ai artistei, ca muzician de jazz în nordul Londrei, și călătoria ei tumultoasă către faimă.

Distribuția filmului îi mai include pe Jack O’Connell în rolul soțului lui Winehouse, Blake Fielder Civil, Eddie Marsan ca tatăl lui Winehouse, Mitch și Juliet Cowan în rolul mamei Janis Winehouse-Collins, iar Lesley Manville o interpretează pe bunica sa, Cynthia.

Amy Winehouse - Tears Dry On Their Own (Lyric Video)

Citește în continuare

Muzică și film

Lady Gaga și Joaquin Phoenix cântă și dansează în primul trailer pentru "Joker: Folie à Deux"

Mult așteptatul film "Joker: Folie à Deux" a primit un trailer oficial ce oferă indicii despre povestea de...hmm...dragoste dintre protagonist și Harley Quinn. Pelicula va ajunge în cinematografe pe 4 octombrie 2024. Mai multe detalii și video în articol.

Publicat

pe

Trailer "Joker: Folie à Deux"
Trailer "Joker: Folie à Deux" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Joaquin Phoenix revine ca Arthur Fleck aka Joker în noul film regizat tot de Todd Phillips. De data aceasta, protagonistul nu mai este singur, ci își cunoaște sufletul pereche și partenerul în crime - Harley Quinn, interpretată de Lady Gaga.

Trailerul începe cu Arkham Asylum, locul unde Joker a fost închis la sfârșitul primului film. Existența sa searbădă din spatele ușilor închise va căpăta un sens odată cu o întâlnire întâmplătoare pe holurile instituției. Lui Arthur îi atrage atenția o pacientă, nimeni alta decât Harley Quinn. Se îndrăgostesc nebunește unul de celălalt și plănuiesc să evadeze și să simtă din nou gustul libertății.

Planul lor pare să funcționeze pentru că ajung să cânte și danseze pe străzile din Gotham City. Trailerul se termină cu Harley la Arkham Asylum în timp ce desenează un zâmbet cu ruj roșu pe peretele de sticlă dintre ea și Joker, spunând: "Vreau să văd adevăratul tu".

"Joker: Folie à Deux" este un film în care muzica va juca un rol extrem de important. Ar promite cel puțin 15 piese pe toată durata lui de rulare, inclusiv un cover după "That's Entertainment" - Judy Garland. Pe fundalul trailerului se aude piesa "What the World Needs Now Is Love".

"Joker 2" va debuta pe marele ecran pe 4 octombrie 2024, la exact cinci ani de la primul film. Producția originală a costat 62,5 milioane de dolari, un buget neobișnuit de conservator pentru o adaptare de benzi desenate. Având în vedere succesul de la box-office, "Folie à Deux" a primit un buget mult mai substanțial - 200 de milioane de dolari.

TRAILER "Joker: Folie à Deux":

Citește în continuare

Trending