Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

The Cure, Guns N 'Roses și Red Hot Chili Peppers, nominalizați la Rock And Roll Hall Of Fame 2012

Trupele The Cure, Guns N 'Roses, Red Hot Chili Peppers şi Beastie Boys au fost nominalizate pentru Rock And Roll Hall Of Fame 2012. Printre nominalizați se mai numără și... Continuare »
Red Hot Chili Peppers

Trupele The Cure, Guns N 'Roses, Red Hot Chili Peppers şi Beastie Boys au fost nominalizate pentru Rock And Roll Hall Of Fame 2012.

Red Hot Chili Peppers

Printre nominalizați se mai numără și cei de la Joan Jett And The Blackhearts, The Faces, The Spinners şi Donovan.

Finaliştii vor fi aleşi de comisia de la Hall Of Fame, compusă din 500 de experţi în muzica rock. Fanii nu au nici un fel de putere de decizie.

Între cinci şi şapte nume vor reuşi să treacă de comisie şi vor fi incluse în cadrul ceremoniei de pe 1 aprilie 2012 desfăşurată în Cleveland, Ohio.

Pentru a putea intra în cursă, o trupă/artist trebuie să aibă primul single sau album, lansat acum 25 de ani. Rock And Roll Hall Of Fame a luat naştere în 1983 pentru a "recunoaşte contribuţiile celor care au avut un impact semnificativ asupra evoluţiei, dezvoltării şi perpetuării rock and roll-ului".

Printre cei aleşi anterior se numără Elvis Presley, Aretha Franklin, The Beatles, Bob Dylan, The Rolling Stones, Alice Cooper, Metallica, Tom Waits sau Neil Diamond.

Citește mai multe despre Beastie BoysGuns N' RosesRed Hot Chili PeppersThe Cure
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vezi ce piese apar în noul ”Twilight: Breaking Dawn” (Video)

O parte din coloana sonoră a noului film ”Twilight: Breaking Dawn” a fost făcută publică, iar în următoarele pagini veți...

Închide