Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ten Years After, nerăbdători să revină în România

Publicat

pe

Afis turneu Ten Years After
Afis turneu Ten Years After

Afis turneu Ten Years AfterRockerii de la Ten Years After revin anul acesta în România pentru un turneu naţional ce va avea loc la Bucureşti (Sala Palatului - 23 octombrie), Iaşi (24 octombrie – Casa de Cultură a Sindicatelor), Timişoara (25 octombrie – Sala Filarmonicii) şi Cluj (26 octombrie – Casa de Cultură a Studenţilor).

Trupa a concertat şi anul trecut la noi în țară, evenimentul bucurându-se de o atmosferă incendiară. Iată ce au declarat membrii trupei despre acea experienţă:

“Anul 2010 a fost unul foarte bun pentru noi, un an în care am ajuns, în premieră, în multe locuri. În februarie am cântat la Bucureşti, în faţa unui public minunat. Oferta pentru turneul din acest an a venit ca o continuare firească”.

Turneul de anul acesta este organizat de Agenţia Vreau Bilet şi Asociaţia Culturală Maria Domina. Pe scenă, în deschiderea celor patru concerte Ten Years After vor concert cei de la RIFF, unul din cele mai prolifice nume din rock-ul românesc.

Biletele pentru evenimentul din București pot fi achiziționate din rețeaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria-Băneasa Shopping City, de la Sala Palatului și de pe www.vreaubilet.ro, la prețuri cuprinse între 60 și 170 de lei, în funcție de categoria de loc.

Pentru restul orașelor, biletele pot fi cumpărate de la casele de bilete ale sălilor de spectacol.

Trending