Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Se lansează ”The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas” (Video)

Concertul pe care trupa The Rollings Stones l-a susținut în Texas, în 1978 va fi lansat pe DVD pentru prima dată. ”The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas” va... Continuare »
The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas 1978

Concertul pe care trupa The Rollings Stones l-a susținut în Texas, în 1978 va fi lansat pe DVD pentru prima dată.

”The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas” va fi disponibil și în format Blu-Ray, începând cu 21 noiembrie, iar mai jos puteți vedea trailer-ul.

The Rolling Stones’ Some Girls Live in Texas 1978

Înainte de lansare, spectacolul va fi difuzat în peste 300 de cinematografe din Statele Unite, pe data de 18 octombrie. Filmarea surprinde hit-uri clasice ale formației precum ”Brown Sugar”, ”Honky Tonk Women”, ”Trumbling Dice” și piese de pe LP-ul ”Some Girls” – ”Beast of Burden”, ”Miss You”.

The Rolling Stones

Până în prezent nu au fost lansate filmări din timpul turneului din 1978, iar DVD-ul va include și un interviu special din 2011 cu Mick Jagger, în cadrul căruia artistul reflectă asupra acelui turneu, care este considerat ca fiind unul dintre cele mai spectaculoase turnee susținute de The Rolling Stones.

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Cesaria Evora la București s-a anulat!

După o săptămână în care incertitudinea a plutit în aer în ceea ce priveşte concertul Cesariei Evora la Bucureşti, iată...

Închide