Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie

Reminder: Mâine, concert tribut pentru Freddie Mercury

Mâine, 22 septembrie 2011 în club Jukebox Venue din Bucureşti, românii îl vor comemora pe Freddie Mercury, fostul solist Queen, în cadrul evenimentului “Tribute to Remember: Freddie Mercury”. Afişul concertului... Continuare »
Tribute pentru Freddie Mercurry

Tribute pentru Freddie MercurryMâine, 22 septembrie 2011 în club Jukebox Venue din Bucureşti, românii îl vor comemora pe Freddie Mercury, fostul solist Queen, în cadrul evenimentului “Tribute to Remember: Freddie Mercury”.

Afişul concertului îi aliniază pe Dan Helciug şi Spitalul de Urgenţă, Zoltan Andras (Sarmalele Reci), Cristina (Impact), Cortez şi Oddisey, Ad Hoc şi Cristi Gram (Phoenix) în duet cu Sabina Abrudian care vor cânta timp de 4 ore cele mai cunoscute melodii ale legendei rock, urmând ca fondurile obţinute din vânzarea biletelor să fie donate Asociaţiei Naţionale Anti HIV (ARAS).

Pe 5 septembrie 2011, Freddie ar fi împlinit 65 de ani, ocazie cu care echipa iNFOMUSiC a realizat un top al celor mai cunoscute piese Queen, precum şi un colaj ce înfăţişează viaţa artistului din perspectiva fotografiilor.

Solistul, originar din Zanzibar a murit pe 24 noiembrie 1991, la vârsta de 45 de ani după ce a pierdut lupta cu SIDA.

Biletele pentru concertul tribut de la Jukebox se pot achiziţiona din reţeaua Eventim la următoarele preţuri:

- 45 lei – primele 200
- 60 lei – următoarele
- 65 lei – la intrare

Citește mai multe despre Freddie MercuryQueen
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vedete dezbrăcate în reviste!(foto)

Nu este o noutate faptul că numeroase cântăreţe au ales să-şi arate trupurile în revistele de mare notorietate din industria...

Închide