Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Eliza G și FeliVIDEO: Eliza G a întâlnit-o pe Feli și au cântat a cappella Creioane Colorate: "Am câștigat pentru amândouă" INFO CONCERT:
Mariza
Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Queen s-ar putea reuni pentru Jocurile Olimpice

Bateristul trupei Queen, Roger Taylor a mărturisit că este foarte posibil ca formația să se reunească cu solistul Paul Rodgers pentru a susține o serie de concerte, inclusiv la Jocurile... Continuare »
Roger Taylor

Bateristul trupei Queen, Roger Taylor a mărturisit că este foarte posibil ca formația să se reunească cu solistul Paul Rodgers pentru a susține o serie de concerte, inclusiv la Jocurile Olimpice ce se desfășoară anul viitor în vară.

”Nu exclud o reuniune. Chiar am citit zilele trecute o declarație a lui Paul în care spunea că nu l-ar deranja să repete experiența. Dacă s-ar ivi ceva special, precum Jocurile Olimpice, am cânta din nou. Cu siguranță nu aș refuza, iar el este un cântăreț excepțional”, a declarat Roger Taylor pentru revista Rolling Stone.

Roger Taylor

În perioada 2004 – 2009 Rodgers a fost solistul trupei Queen, alături de care a plecat în turnee și a înregistrat un album, însă de atunci nu au mai concertat împreună.

Roger Taylor a mai dezvăluit că are de gând să consolideze o trupă tribut, care să cânte piesele Queen. Noul proiect muzical se va intitula The Queen Extravaganza, iar în prezent, bateristul a deschis porțile pentru audiții.

Citește mai multe despre QueenRoger Taylor
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
1-Q Sapro le face Autocritica (audio)

1-Q Sapro a lansat ieri pe canalul său de YouTube un nou pamflet hip-hop - "Autocritica". Eticheta "clean" din numele...

Închide