Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Ost Mountain Fest devine Ost Fest și se mută la București!

Publicat

pe

Ost Fest 2012 la Bucuresti
Ost Fest 2012 la Bucuresti

Ost Fest se muta la BucurestiOst Mountain Fest se reinventează, îşi schimbă numele în Ost Fest şi se mută la Bucureşti după două ediţii desfăşurate în zona montană.

Ost Fest 2012 va avea loc în perioada 15-17 iunie cu sprijinul Project Events şi Cavalleria Events.

„Am ales să ne unim forţele şi să transformăm Ost Fest într-un festival de talia festivalurilor organizate în Marea Britanie sau Germania. Ne propunem să transformăm Bucureştiul pentru 3 zile în capitala europeană a metalului. Nume sonore cu milioane de fani şi multe alte surprize vor ţine Capitala trează cel puţin 72 ore”, declară Sorin Săraru managing partner la Project Events.

„Am ales să organizăm a treia ediţie a festivalului Ost Fest împreună cu Project Events, datorită experienţei lor în organizarea evenimentelor mari, tocmai pentru a transforma acest festival ce a început ca un proiect de suflet pentru noi, în cel mai mare festival de gen din România, iar cu timpul, cine ştie... poate chiar din Europa”, declară Mihnea Badea managing partner Cavalleria Event.

Ediţiile precedente ale festivalului au avut loc la Buşteni şi Râşnov, iar din 2012 se mută la Romexpo în Capitală pentru a fi cât mai aproape de publicul pasionat de muzica rock.

Line-up-ul festivalului precum şi preţurile biletelor/abonamentelor vor fi anunţate în curând.

Comentează

Trending