Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România" Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Noul album Florence And The Machine se va numi Ceremonials

Florence And The Machine a anunţat că cel mai nou material al lor se va numi "Ceremonials" şi va fi lansat în ziua de Halloween. Potrivit paginii de precomandă de... Continuare »
Florence The Machine-Ceremonials

Florence And The Machine a anunţat că cel mai nou material al lor se va numi "Ceremonials" şi va fi lansat în ziua de Halloween.

Potrivit paginii de precomandă de pe iTunes, discul cuprinde 13 melodii şi va apărea în magazine pe 31 octombrie 2011.

Florence The Machine-Ceremonials

Florence Welch, solista trupei a declarat recent că Ceremonials, urmașul lui Lungs lansat în 2009, este realizat urmărind teme precum iubirea, moartea, violenţa şi vinovăţia.

Discul a fost înregistrat la Londra alături de producătorul Paul Epworth, care recent a postat pe Twitter că sound-ul Ceremonials este mai profund şi mai dur decât cel abordat în Lungs.

Până acum de pe noul disc, trupa a lansat What The Water Gave Me, piesă care poate fi ascultată AICI.

Tracklist-ul pentru Ceremonials este:

Only If For The Night
Shake It Out
What The Water Gave Me
Never Let Me Go
Breaking Down
Lover To Lover
Seven Devils
Heartlines
Leave My Body
Spectrum
All This And Heaven Too

Citește mai multe despre Florence and the Machine
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Winehouse - Life In Photos

Viața lui Amy Winehouse a fost una tumultuoasă, cu dezamăgiri înecate în alcool și vise spulberate de droguri, dar și...

Închide