Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei

Morcheeba şi Parov Stelar Band concertează la Sala Polivalentă

Morcheeba şi Parov Stelar Band revin în România pentru un eveniment organizat de TM Live. Spectacolul va avea loc pe 8 octombrie 2011 la Sala Polivalentă din Bucureşti şi va... Continuare »
Morcheeba la Bucuresti 2010

Morcheeba la Bucuresti în 2010

Morcheeba şi Parov Stelar Band revin în România pentru un eveniment organizat de TM Live. Spectacolul va avea loc pe 8 octombrie 2011 la Sala Polivalentă din Bucureşti şi va fi deschis de The Amsterdams şi Electric Brother.

Trip- hop-ul britanic din nou în Capitală

Morcheeba la Bucuresti 2010Morcheeba se întoarce în Capitală la exact un an de la concertul susţinut în 2010 la Sala Palatului. În cei peste 15 ani de carieră, britanicii au la activ 7 albume de studio şi single-uri ce-i plasează în fruntea preferinţelor fanilor în ceea ce priveşte trip-hop-ul mondial.

Morcheeba - Blood like lemonade

Ritmurile calde şi relaxante combinate cu show-urile pline de energie oferite de fraţii Paul şi Ross Godfrey şi solista Skye Edwards oferă trupei un element de unicitate. Anul trecut, la Sala Palatului, Morcheeba a cântat în faţa a 4000 de spectatori cuceriţi timp de aproape 2 ore de magia ritmurilor imprimate de Skye.

Inițiatorul electroswing-ului revine la Bucureşti

Parov Stelar Band la BucurestiParov Stelar Band promovează un stil muzical unic, pentru care este extrem de apreciată pe piaţa muzicală internaţională. Formaţia activează de 6 ani şi a fost înfiinţată de Parov Stelar, inițiatorul curentului electroswing în lume.

Parov Stelar Band - A Night In Torino

Anul acesta grupul a venit în România de 4 ori, ultima oară la Arenele Romane unde mii de fani ce au dansat ore întregi pe ritmurile de jazz, swing, house şi breakbeat, elementele ce influenţează decisiv stilul original abordat.

The Amsterdams şi Electric Brother în deschidere

Românii de la The Amsterdams abordează stilul indie rock de mai bine 6 ani, iar în 2010 au avut ocazia să urce pe aceeaşi scenă cu The Cranberries.

Electric Brother compozitor şi muzician apreciat de noua generaţie a colaborat de-a lungul vremii cu artişti precum Junkyard, The Amsterdams şi Kumm şi a semnat coloana sonoră a filmelor ca “Marfa și Banii” sau “Furia”.

Biletele pentru acest eveniment se pot achiziţiona în avans la preţul de 70 lei de pe www.bilete.ro şi din oficiile poştale semnalizate “Aici Bilete.ro”, sau la preţul de 95 lei de la intrare.

Citește mai multe despre MorcheebaParov Stelar Band
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Flaming Lips lansează piesă de șase ore!

Trupa The Flaming Lips va lansa piesa "Found A Star On The Ground" pentru a ajuta cu bani Academia de...

Închide