Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto James Hetfield, solistul MetallicaCea mai bună piesă Metallica a fost desemnată de fani

Mick Jagger va juca în rolul unui mogul într-o nouă ecranizare

Mick Jagger se pregătește să revină după mai bine de un deceniu în cinematografie. Solistul de The Rolling Stones va interpreta rolul unui mogul din media în pelicula intitulată ”Tabloid”.... Continuare »
Mick Jagger

Mick Jagger se pregătește să revină după mai bine de un deceniu în cinematografie. Solistul de The Rolling Stones va interpreta rolul unui mogul din media în pelicula intitulată ”Tabloid”.

Mick Jagger

Filmul este realizat chiar de compania de producție, Jagged Films, deținută de artist. Scenariul are la bază o poveste a lui Jagger și este scris de Josh Olsen.

Ultimul rol important jucat de artist a fost în filmul ”The Man from Elysian Fields” din 2001. De-alungul carierei sale, Jagger a mai apărut în diverse ecranizări printre care se numără ”Freejack”, ”Performance” și ”Ned Kelly”.

 

Citește mai multe despre Mick JaggerThe Rolling Stones
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Madonna, goală în reviste!

Primul pictorial nud al Madonnei a fost făcut când diva avea vârsta de 16 ani. Astăzi la 50+, Madonna încă...

Închide