Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Madonna va lansa album în primăvara lui 2012 (video)

Publicat

pe

Madonna
Madonna

MadonnaMadonna a anunţat lansarea noului său album în primăvara viitoare.

Cântăreaţa a declarat într-un interviu pentru o televiziune suedeză că până la sfârşitul acestui an va fi ocupată cu înregistrările pentru noul album produs în parteneriat cu William Orbit. Interviul poate fi urmărit în josul paginii.

Această ştire a fost făcută publică de artistă la Festivalul de Film de la Veneţia, unde promovează W.E., cel mai nou film al său.

Printre altele, cântăreaţa americană a mai declarat că primul single de pe viitorul disc va apărea în februarie-martie 2012.

Noul material vine la patru ani distanţă de "Hard Candy", album lansat în aprilie 2008 şi promovat prin turneul mondial Sticky & Sweet Tour, în cadrul căruia Madonna a cântat în august 2009 şi în România.

Sticky & Sweet Tour a dărâmat orice record în ceea ce priveşte vânzările de bilete, încasările comerciale şi participarea publicului, devenind astfel turneul cu cele mai mari încasări ale unui artist solo, Madonna câştigând 282 milioane dolari.

În total, Madonna a cântat în faţa a 3,5 milioane de fani din 32 de ţări, care au adus venituri totale de 408 milioane dolari, ceea ce face ca acest turneu să fie clasat pe locul al patrulea în topul turneelor cu cele mai mari încasări din toate timpurile după U2- U2 360° Tour, AC/DC - Black Ice World Tour şi Rolling Stones - A Bigger Bang Tour.

Trending