Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Kelly Clarkson, piesă nouă - Mr. Know It All (audio)

Publicat

pe

kelly clarkson
kelly clarkson

Kelly Clarkson s-a hotărât să lanseze piesa "Mr. Know It All" mai devreme cu câteva zile decât data anunţată iniţial. Acest lucru a venit după ce melodia a scăpat pe internet.

Single-ul este primul extras pe de albumul "Stronger", cel de-al cincilea material discografic al artistei, care va apărea pe rafturile magazinelor pe 25 octombrie 2011.

kelly clarkson

Noua melodie a fost compusă de Esther Dean şi produsă de Brian Kenedy şi urmăreşte versuri în care personajul feminin suferă o decepţie în dragoste.

În timpul unei transmisiuni prin videochat, Kelly Clarkson a povestit de ce piesa Mr. Know It All a fost ales ca prim single al albumului "Stronger". "Am ales "Mr. Know It All", deoarece este diferit de orice cântec cu care am venit până acum și pentru că e altceva faţă de piesele pe care le alegeam până acum să deschidă un album. Este o melodie sexy, pisicoasă şi se aranjează bine în acest nou material. Întreaga temă a albumului se învârte în jurul încrederii."

Personal, piesa asta nu mi se pare cu nimic diferită de piesele ei din trecut. Aproape toate au acelaşi calapod, se învârt în jurul supărării personajului de sex feminin din cauza decepţiei în dragoste. Sau poate Mr. Know It All vine ca răspuns la Miss independent? Voi ce părere aveţi?

Kelly Clarkson - Mr. Know It All

Kelly Clarkson - Miss Independent

Comentează

Trending