Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod Trupa Super 4 la X Factor 2020 - captură ecranSuper 4 sunt italienii care au venit să cucerească X Factor România 2020 - VIDEO

David Bowie și Lou Reed în conflict!

Se pare că în 1979, David Bowie și Lou Reed s-au agresat unul pe celălalt. Povestea este dezvăluită în ediția specială a revistei UNCUT, ”Bowie: The Ultimate Music Guide”. Potrivit... Continuare »
Lou Reed and David Bowie

Se pare că în 1979, David Bowie și Lou Reed s-au agresat unul pe celălalt. Povestea este dezvăluită în ediția specială a revistei UNCUT, ”Bowie: The Ultimate Music Guide”.

David Bowie and Lou Reed

Lou și Bowie la Cafe Royal (Londra, 1973) - Bowie îi șoptește ceva la ureche lui Reed

Potrivit publicației, cei doi artiști se aflau în restaurantul Chelsea Rendezvous, după un concert susținut de Reed în London Hammersmith Odeon, când acesta a început să-l atace pe Bowie, pe care l-a tras de tricou peste masă și l-a lovit în față.

Nouă persoane s-au luptat să-i despartă, iar finalul a fost unul cât se poate de fericit – Bowie și Reed s-au îmbrățișat și s-au împăcat.

Lou Reed and David Bowie

Lou Reed și David Bowie

Este pentru prima dată când acest conflict apare în atenția presei, iar motivul disputei este necunoscut de către public. Poate cu această ocazie, după mai bine de 30 de ani de la incident, Bowie și Reed vor dezvălui care a fost mărul discoridiei.

 

Citește mai multe despre David BowieLou Reed
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Efectele speciale, un must-have pentru concerte. Exemplul Animal Collective @ Coachella 2011 (video)

Animal Collective, Arcade Fire și Interpol au avut niște show-uri senzaționale anul acesta la festivalul Coachella 2011. A trecut ceva...

Închide