Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

David Bowie și Lou Reed în conflict!

Lou Reed and David Bowie

Se pare că în 1979, David Bowie și Lou Reed s-au agresat unul pe celălalt. Povestea este dezvăluită în ediția specială a revistei UNCUT, ”Bowie: The Ultimate Music Guide”.

David Bowie and Lou Reed

Lou și Bowie la Cafe Royal (Londra, 1973) - Bowie îi șoptește ceva la ureche lui Reed

Potrivit publicației, cei doi artiști se aflau în restaurantul Chelsea Rendezvous, după un concert susținut de Reed în London Hammersmith Odeon, când acesta a început să-l atace pe Bowie, pe care l-a tras de tricou peste masă și l-a lovit în față.

Nouă persoane s-au luptat să-i despartă, iar finalul a fost unul cât se poate de fericit – Bowie și Reed s-au îmbrățișat și s-au împăcat.

Lou Reed and David Bowie

Lou Reed și David Bowie

Este pentru prima dată când acest conflict apare în atenția presei, iar motivul disputei este necunoscut de către public. Poate cu această ocazie, după mai bine de 30 de ani de la incident, Bowie și Reed vor dezvălui care a fost mărul discoridiei.

 

Citește mai multe despre David BowieLou Reed
Alexandra Necula este ex-News Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Efectele speciale, un must-have pentru concerte. Exemplul Animal Collective @ Coachella 2011 (video)

Animal Collective, Arcade Fire și Interpol au avut niște show-uri senzaționale anul acesta la festivalul Coachella 2011. A trecut ceva...

Închide