Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concertul Havasi din China a doborât un record mondial!

Havasi, cel mai rapid pianist din lume a doborât un nou record mondial o dată cu lansarea proiectului Symphonic Red Concert Show. Concertul susţinut la Shanghai Expo din China a... Continuare »

HAVASI-Symphonic Red Concert ShowHavasi, cel mai rapid pianist din lume a doborât un nou record mondial o dată cu lansarea proiectului Symphonic Red Concert Show. Concertul susţinut la Shanghai Expo din China a strâns în faţa televizoarelor 200 de milioane de telespectatori.

Pe 15 noiembrie 2011, Havasi va aduce şi pe scena Sălii Palatului la Bucureşti, spectacolul Symphonic Red Concert Show, premiat până acum cu 7 discuri de platină.

Cel mai recent proiect al pianistului, aflat la prima reprezentaţie, a stabilit noi recorduri de audienţă în Asia, după ce a fost difuzat pe canalul public de televiziune. Alături de un cor de peste 500 de voci şi Orchestra Simfonică Shanghai, tânărul pianist a impresionat atât miile de spectatori prezenţi în sală cât şi 200 de milioane de privitori de acasă.

Havasi a fost declarat în 2009 “Cel mai rapid pianist al lumii”, distincție ce a venit ca o răsplătire a miilor de ore de pregătire începută încă de la vârsta de 4 ani. La 21 de ani a început să predea în cadrul Conservatorului din Budapesta, devenind în scurt timp un adevărat mentor pentru studenţi.

După 25 de ani petrecuţi pe cele mai mari scene ale lumii, experimentând diferite combinaţii muzicale, Havasi a reuşit să pună laolaltă un amestec inedit de sonorităţi internaţionale, de la instrumente de percuţie cu tradiţie în cultura japoneză, la interpreţi din diverse culturi, creând astfel o combinație unică de muzică clasică, pop, world și jazz. Toate acestea au avut ca rezultat o creaţie impresionantă: Havasi - Symphonic Red Concert Show.

Pentru evenimentul de la Bucureşti, organizat de Amphitrion, biletele sunt disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online pe www.myticket.ro la preţuri cuprinse între 100 şi 300 de lei.

Citește mai multe despre Havasi
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
CLIPUL ZILEI: Adele - ”Someone Like You”

Adele a lansat un nou videoclip pentru piesa ”Someone Like You”, pe care îl puteți vedea mai jos. Clipul, regizat...

Închide