Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul Cesaria Evora la București se amână în decembrie

Publicat

pe

Cesaria Evora
Cesaria Evora

Cesaria Evora la Bucuresti 2011Veşti bune din tabăra Cesariei Evora. Artista a primit undă verde de la medici ca în câteva săptămâni să-şi reia seria de concerte.

În urmă cu câteva zile, managementul artistei a luat decizia să anuleze pe motive de sănătate spectacolele pe care cântăreața urma să le susțină, printre care și cele trei evenimente din România.

Echipa Project Events, organizatorii concertului de la București au anunțat însă că solista a promis că se va retrage din cariera muzicală printr-un concert susținut pe scena Sălii Palatului. Astfel, Cesaria Evora va va reveni în România cel mai probabil pe 7 decembrie 2011, informație ce urmează să fie confirmată de managementul artistei în maxim o săptămână.

„În numele managementului Cesariei Evora cât şi al artistei, ne cerem scuze tuturor fanilor români care au achiziţionat sau urmează să achiziţioneze bilete, pentru toate inconvenientele apărute în urma acestor modificări de program şi vă promitem un spectacol unic în luna decembrie”, au afirmat organizatorii.

Reprogramarea spectacolului nu aduce modificări în preţurile biletelor, acestea fiind următoarele în funcţie de categorie:

- 300 lei (categoria VIP)
- 250 lei (categoria 1)
- 200 lei (categoria 2)
- 150 lei (categoria 3)
- 100 lei (categoria 4)
- 50 lei (categoria 5) - Sold Out

Biletoo: Magazinele Unirea, Victoria, Flanco, Diverta, Muzica, Librăriile Adevărul şi Eminescu, Sala Palatului şi Palatul Naţional al Copiilor şi online pe biletoo.ro, blt.ro, myticket.ro, bilete.ro sau ticketpoint.ro.

Cei ce nu pot participa la concertul din noua dată şi doresc să-şi recupereze banii, o pot face începând de miercuri 28 septembrie 2011 de la punctele de unde au fost achiziţionate biletele.

Comentează

Trending