Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Concertul Cesaria Evora la București s-a anulat!

După o săptămână în care incertitudinea a plutit în aer în ceea ce priveşte concertul Cesariei Evora la Bucureşti, iată că a venit şi răspunsul oficial al organizatorilor. Din păcate... Continuare »
Cesaria Evora

După o săptămână în care incertitudinea a plutit în aer în ceea ce priveşte concertul Cesariei Evora la Bucureşti, iată că a venit şi răspunsul oficial al organizatorilor.

Cesaria Evora

Din păcate veştile despre sănătatea Divei Desculţe nu sunt bune, deoarece afecţiunile mai vechi au recidivat. Un consiliu format din cei mai buni specialişti în domeniu s-a întrunit, şi pe baza ultimelor analize s-a decis: Cesaria este în imposibilitatea de a mai susţine concerte!

„Ne cerem scuze pentru veştile nu tocmai plăcute despre concertul Cesariei Evora din Bucureşti şi pentru rapiditatea cu care s-au schimbat datele în cursul acestei săptămâni, dar nu ne-am dorit decât să informăm fanii artistei cât mai exact şi într-un timp cât mai scurt posibil asupra schimbărilor intervenite” afirmă Project Events, organizatorii acestui eveniment.

Biletele achiziționate pot fi preschimbate cu bilete la alte evenimente!

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Sala Palatului din București au posibilitatea de a le schimba cu bilete la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spărgătorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de până la 70%, sau de a-şi primi banii înapoi.

Astfel, tichetele de 50, 100, 150 și 200 lei, se transformă în bilete la lojă, iar cele de 250 şi 300 lei, în bilete la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile.

Schimbarea biletelor se va face de la punctele de vânzare din reţeaua Biletoo sau trimiţând un mail la adresa [email protected], iar banii se pot recupera din magazinele de unde au fost achiziționate tichetele.

Citește mai multe despre Cesaria Evora
Alina Coman este Redactor colaborator la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Vinul Motorhead Shiraz vine și în Marea Britanie

Vinul ce poartă numele celebrei trupe Motorhead va fi lansat și în Marea Britanie. Motorhead Shiraz a avut un mare...

Închide