Urmărește-ne în Social Media

Toate stirile

Concertul Cesaria Evora la București s-a anulat!

Publicat

pe

Cesaria Evora
Cesaria Evora

După o săptămână în care incertitudinea a plutit în aer în ceea ce priveşte concertul Cesariei Evora la Bucureşti, iată că a venit şi răspunsul oficial al organizatorilor.

Cesaria Evora

Din păcate veştile despre sănătatea Divei Desculţe nu sunt bune, deoarece afecţiunile mai vechi au recidivat. Un consiliu format din cei mai buni specialişti în domeniu s-a întrunit, şi pe baza ultimelor analize s-a decis: Cesaria este în imposibilitatea de a mai susţine concerte!

„Ne cerem scuze pentru veştile nu tocmai plăcute despre concertul Cesariei Evora din Bucureşti şi pentru rapiditatea cu care s-au schimbat datele în cursul acestei săptămâni, dar nu ne-am dorit decât să informăm fanii artistei cât mai exact şi într-un timp cât mai scurt posibil asupra schimbărilor intervenite” afirmă Project Events, organizatorii acestui eveniment.

Biletele achiziționate pot fi preschimbate cu bilete la alte evenimente!

Cei care şi-au cumpărat bilete pentru evenimentul de la Sala Palatului din București au posibilitatea de a le schimba cu bilete la Lord Of The Dance, Nana Mouskouri, Salvatore Adamo, Demis Roussos, Spărgătorul de Nuci sau Lara Fabian, cu o reducere de până la 70%, sau de a-şi primi banii înapoi.

Astfel, tichetele de 50, 100, 150 și 200 lei, se transformă în bilete la lojă, iar cele de 250 şi 300 lei, în bilete la loja oficială, fără a mai plăti diferenţa, în funcţie de locurile disponibile.

Schimbarea biletelor se va face de la punctele de vânzare din reţeaua Biletoo sau trimiţând un mail la adresa [email protected], iar banii se pot recupera din magazinele de unde au fost achiziționate tichetele.

Trending